El este Roberto, tânărul pompier din Cluj răpus de o boală necruțătoare. Familia și prietenii sunt împietriți de durere: ”O să ne lipsești mereu”

Roberto avea 23 de ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme de o boală cumplită care l-a răpus. Familia și prietenii tânărului sunt împietriți de durere și nu pot accepta că acesta nu mai este.

03 feb. 2023, 20:40
El este Roberto, tânărul pompier din Cluj răpus de o boală necruțătoare. Familia și prietenii sunt împietriți de durere: ”O să ne lipsești mereu”
El este Roberto, tânărul pompier din Cluj răpus de o boală necruțătoare

El este Roberto, tânărul pompier din Cluj răpus de o boală necruțătoare. Roberto era un tânăr foarte vesel și de prietenos, care iubea frumosul și era mereu gata să sară în ajutorul celor aflați în nevoie.

Citește și Sentința în cazul morții poliţistului Bogdan Gigină a fost amânată. Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă

El este Roberto, tânărul pompier din Cluj răpus de o boală necruțătoare

Tânărul era extrem de activ și pe lângă activitatea sa de salvator, în timpul liber, făcea parte dintr-un ansamblu de dansuri tradiționale cu care a evoluat pe marile scene din țară.

Destinul i-a fost frânt mult prea devreme de o boală necruțătoare cu care s-a luptat foarte mult timp și care din păcate, l-a răpus la vârsta de 23 de ani.

Vestea trecerii la cele veșnice a lui Roberto a fost dată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

”Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel.

Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej”, au scris reprezentanții ISU pe Facebook.

Potrivit ISU Cluj, Roberto a absolvit Liceul Teoretic ”Papiu Ilarian” Dej, promoția 2018. Iar din dragoste față de semenii săi a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul celor care au nevoie.

”Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare”, au transmis reprezentanții ISU.

 

Rudele și prietenii lui Roberto sunt împietriți de durere, iar contul de Facebook al tânărului este plin de mesaje de condoleanțe.

”Cu multă durere în suflet ne despărțim astăzi de dragul nostru coleg, Roberto. Dumnezeu sa îl vegheze și să îl ia de-a dreapta Sa!

Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Drum lin spre cer! O să ne lipsești mereu, nu doar pe scenă, ci și ca prietenul nostru”, spun cei de la Ansamblul Someșana pe Facebook.

Roberto va fi condus pe ultimul drum sâmbătă de la ora 12:00, iar slujba de înmormântare va fi oficiată  la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus).

Citește și Ea este tânăra care a căzut de la balcon. Ana și-a pus capăt zilelor din cauză că părinții iubitului nu o plăceau