El este românul invitat la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Staruri internaționale au început să aterizeze pe aeroportul Otopeni

Printre miliardarii invitați de Elon Musk la Bran se află și un român. Noi detalii despre petrecerea celui mai bogat om din lume ies la iveală.

30 oct. 2022, 14:29
El este românul invitat la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Staruri internaționale au început să aterizeze pe aeroportul Otopeni

Noi detalii cu privire la petrecerea pe care Elon Musk a organizat-o la Castelul Bran. Printre invitații de top se află și un român, printre puținii oameni de la noi care vor participa la eveniment. Acesta este Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce activează în cibernetică, telecomunicații criptaet și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockhain, potrivit mediaflux.ro.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul ditre cei mai bogați români, fiind considerat de oamenii de afaceri cel mai smart om din România în domeniul crypto. Legăturile sale cu oamenii influenți ai lumii se văd și în activitățile sale recente. Acesta s-a afișat de curând alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, și apropiat al lui Elon Musk.

Citește și: Elon Musk, tratat regește în România. Cu ce delicatese a fost întâmpinat

Martin Eberhard a venit în România la lansarea primului concept de supercar electric de compania românească CryptoDATA Tech.

Românul oferă, prin aplicația Wispr, alternativa la WhatsApp, Signal sau Telegram. O caracteristică a aplicației este aceea că informațiile sunt cunoscute doar de utilizatori. Wispr este prima platformă autohtonă pentru comunicare criptată și transfer securizat de fișiere.

Ieri a aterizat pe aeroportul din Otopeni, Peter Thiel, fondatorul PayPal, prieten cu Elon Musk, care se presupune că va participa la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran.

Citește și: Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”