Elon Musk, tratat regește în România. Cu ce delicatese a fost întâmpinat

Elon Musk a venit în România în acest weekend, pentru a participa la o petrecere de Halloween, pe care tocmai el a organizat-o. Invitați sunt doar unul și unul, așa că luxul este cuvântul de bază, iar aceștia au parte de un weekend în stil regesc.

30 oct. 2022, 12:31

Elon Musk a venit în România în acest weekend, pentru a participa la o petrecere de Halloween, pe care tocmai el a organizat-o. Atunci când vorbim depre unul dintre cei mai bogați oameni de pe mapamond, atunci cu siguranță știm că și pretențiile cresc.

Elon Musk a petrecut la o stână din Poiana Brașov

Milardarul a închiriat Castelul Bran în totalitate pentru un weekend care cu siguranță va rămâne în amintirea celor prezenți, mai ales că pe lista de invitați figurează nume grele după întreg mapamondul. Înainte de petrecera propriu-zisă, Elon Musk a decis să dea startul festinului sâmbătă seara, la o stână din Poiana Brașov, acolo unde el și invitații lui de seamă au fost tratați regește. Aceștia au fost întâmpinați cu pâine  sare și țuică de prune, așa cum se obișnuiește  la noi. Cu toate că a gustat de toate la viața lui, asta pentru că banii nu reprezintă nicio problemă pentru el, Elon Musk s-a îndrăgostit de pâinea caldă de la noi, motiv pentru care a ținut să le transmită asta și urmăritorilor lui, de pe conturile de socializare.

A urmat apoi un spectacol sublim de artificii, moment în care cerul s-a colorat la propriu, iar invitații au stat chiar și la un foc de tabără. Chiar dacă nu suntem încă în sezonul în care se merge cu capra, conform tradiției românești, Elon Musk a ținut ca acest lucru să se întâmple, iar dorințele lui ordine au fost. Mai mult, 12 bucătari se vor ocupa de meniul celor invitați, semn că petrecerea va fi una de pomnină.

    Nume grele sunt așteptate la petrecere

Printre cele mai așteptate vedete este nimeni alta, decât Angelina Jolie. Ce legătură există între Elon și Angelina? Ei bine, se pare că miliardarul are o afinitate aparte pentru doamna Jolie, iar gurile rele susțin că cei doi ar avea mai mult decât o relație de prietenie. Conform Mediaflux, la evenimentul cu ștaif ar participa 140 de personalități din lumea miliardarilor. Printre aceștia s-ar afla și actrița Julia Sandstrom. Elon Musk se pare că ar fi angajat și un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, un eveniment care nu va fi uitat prea curând.

Citește și: Elon Musk nu mai cumpără Twitter din cauza temerilor că va izbucni cel de-al Treilea Război Mondial. Miliardarul i-a spus bancherului său să-l urmărească pe Putin

Citește și: Elon Musk a început concedierile la Tesla, oamenii sunt disperaţi. „Disponibilizările nu se bazează pe evaluări de performanţă”