El este Virgil, românul care câștigă aproximativ 24 de mii de euro pe PFA! ”Am câștigat și mai mult”

Virgil Ionescu, medic Primar în Radiologie – Imagistică Medicală și Doctor în Științe Medicale a dat lovitura în afaceri! Cunoscut pentru contribuțiile sale valoroase în dezvoltarea Imagisticii prin Rezonanță Magnetică, Virgil Ionescu a vorbit recent despre drumul său în medicina românească, dar și despre veniturile pe care le încasează lunar din acest domeniu.

30 sept. 2023, 20:05
El este Virgil, românul care câștigă aproximativ 24 de mii de euro pe PFA! ”Am câștigat și mai mult”
El este Virgil, românul care câștigă aproximativ 24 de mii de euro pe PFA!

El este Virgil, românul care câștigă aproximativ 24 de mii de euro pe PFA! Reputatul medic a dezvăluit că prin intermediul PFA-ului său, lunar încasează suma de 24 de mii de euro.

Citește și Cine este românul care a dat lovitura în agricultură. Produce legume în solar pe tot parcursul anului: ”Activitatea mea este continuă. Fac producţie 10 luni pe an”

El este Virgil, românul care câștigă aproximativ 24 de mii de euro pe PFA!

Mai mult, Virgil Ionescu a subliniat că în trecut a avut perioade mai prospere din punct de vedere financiar.

„Într-un moment în care nu este una dintre cele mai bune perioade din viața mea, câștig în jur de 23-24 de mii de euro pe PFA. Dar să știți că am câștigat și mai mult. O să vă povestesc trei evenimente (…) Primul meu job plătit mai bine a venit cu un sacrificiu, trebuia să fac naveta la Constanța. Munceam aproape non stop, dar după trei weekend-uri lucrate la rând, vine și primul salariu și văd acolo 65 de milioane. Am sunat-o pe mama și i-am spus: „Mamă uite cât am câștigat, trebuie să ne cumpărăm ceva.” Și ne-am cumpărat o mașină de spălat bună, ca ea să nu se mai chinuie”, a spus medicul Virgil Ionescu.

De-a lungul timpului medicul a primit mai multe oferte de la instituții medicale de stat, care îi ofereau salarii substanțiale pentru a se întoarce, inclusiv oportunitatea de a deveni șef de secție cu un salariu de 25.000 de euro.

Cu toate acestea, Virgil Ionescu a preferat să rămână în sectorul privat, unde avea deja un venit considerabil.

Pentru a ajunge la veniturile pe care le încasează în aceste momente, reputatul medic  a lucrat din greu și fără limită de timp. la începutul carierei sale  și-a dedicat mare parte din timp muncii și dezvoltării profesionale, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu s-a implicat în relații romantice.

„După ce s-a închis centrul de la Constanța, am ajuns la București undeva tot la privat, unde mulți doctori mă contactau pentru a mă întoarce la stat. „Nu vrei să te așezi și tu de acum, să termini cu privatul?” spuneau. Dar îmi ofereau un salariu de 2500 de euro, când eu câștigam deja cam 11 mii.

Am primit și o ofertă să fiu șef de secție, pentru 25000 de euro, însă deja mă vedeam făcând gărzi de Crăciun și Revelion. Însă, pe vremea aia lucram într-un centru unde aveam garantată o sumă de 100 de mii de euro. Iar când i-am refuzat pe cei de la stat și le-am spus, vă dați seama că le-a căzut fața.

Însă, nu a fost așa mereu, la începutul carieri mele ca să ajung să câștig suma asta stăteam de dimineață și până seara, nu aveam limită orară, că de aia nu m-am combinat cu nicio doctoriță și eu”, a mai spus doctorul Virgil Ionescu.

Citește și Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Colegii au dat alarma, după ce nu a ajuns la ședința pe care trebuia să o conducă