Ele sunt Alexandra și Marinela, fiica și mama care au murit pe loc, într-un accident tragic în Mehedinți

Alexandra și Marinela au murit pe loc, împreună, la doar o zi de la Ziua Națională a României. Cele două și-au pierdut viața în urma unui teribil accident petrecut în Mehedinți.

03 dec. 2023, 08:42
Ele sunt Alexandra și Marinela, fiica și mama care au murit pe loc, într-un accident tragic în Mehedinți
Ele sunt Alexandra și Marinela, fiica și mama care au murit pe loc, într-un accident tragic în Mehedinți

România a pierdut două suflete, mamă și fiică pe șosele din țară, la doar o zi după ce românii și-au spus cu mândrie „La muli ani!”.  Un accident mortal s-a produs pe DN 56A, în localitatea Recea, comuna Punghina, din județul Mehedinți.

Citește și: Cine era Timeea, tânăra de 24 de ani care a murit într-un teribil accident în Arad. Tânăra era profesoară și abia își serbase ziua de naștere

Mamă și fiică, moarte pe loc în accident

Două femei, mamă și fiică, din Drobeta Turnu Severin, au murit pe loc în urma unui accident șocant. Alexandra avea doar 20 de ani și toată viața în față, iar Marinela, mama ei, avea 46 de ani. Șoferița, mama fetei, a pierdut controlul volanului, iar impactul a fost fatal pentru ambele.

Autoturismul s-a izbit de un cap de pod, după care a ricoșat pe contrasens, ajungând sub roțile unui autotren. În urma impactului, tânăra de 20 de ani a fost decapitată, trupul său rămânând încarcerat în fiarele contorsionate ale autoturismului.

La fața locului s-au deplasat echipaje mixte de salvatori, ISU și Ambulanță, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe parcursul cercetărilor, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală. Această familie a fost lovită și anul trecut de o tragedie similară: sora șoferiței a decedat într-un teribil accident petrecut pe o șosea din Germania.

Un alt accident similar a avut loc, tot pe 2 decembrie, în Dâmbovița. Un bărbat şi fiica sa de 10 ani au murit, sâmbătă, în urma unui accident produs în localitatea Gheboieni, judeţul Dâmboviţa. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, pe DN 72A, localitatea Gheboieni, judeţul Dâmboviţa, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme: „În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care două persoane au decedat (tată şi fiică), iar celelalte două au fost transportate la spital, cu diferite leziuni”.

La faţa locului a aterizat şi un elicopter SMURD. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că circulaţia rutieră a fost reluată, după ce anterior s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru mai mult timp, mai informează sursa citată.

Citește și: De ce este bine să scuipi dacă te răstorni cu mașina. Sfaturile lui Titi Aur în caz de accident