Elena Băsescu a NĂSCUT o fetiţă. Traian Băsescu a devenit BUNIC

Elena Băsescu a adus pe lume o fetiţă, azi-noapte, la Spitalul Universitar din Capitală, informează România TV. Fiica preşedintelui a născut prin cezariană o fetiţă de 2,7 kilograme.

01 sept. 2013, 05:42
Elena Băsescu a NĂSCUT o fetiţă. Traian Băsescu a devenit BUNIC

Potrivit primelor informaţii, atât fiica preşedintelui cât şi proaspăta nepoţică sunt perfect sănătoase, chiar dacă Elena a născut cu trei săptămâni mai devreme faţă de termenul stabilit de medici.

Reprezentanţii Spitalului Universitar au confirmat naşterea primului nepot al Preşedintelui. Elena Băsescu a fost internată sâmbătă la Secţia de Obstetrica Ginecologie, fiind în a 35-a săptămână a sarcinii.

Fiica lui Traian Băsescu a născut prin cezariană, la ora 3:30, o fetiţă de 2,7 kilograme şi 47 de centimetri.

Atât starea mamei, cât şi a copilului, sunt în parametri normali de evoluţie, se arată într-un comunicat al Spitalului Universitar.

Primul copil al Elenei şi, în acelaşi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama împlineşte un an de la căsătoria cu Bogdan Ionescu.

EBA şi soţul său Bogdan Ionescu s-au pregătit deja pentru venirea pe lume a primului lor copil. Ei au decorat chiar şi camera bebeluşului.

„Am apucat să desenăm pereţii din camera fetiţei noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică. A ajutat-o de zor pe pictoriţă. Sperăm că şi micuţei noastre o să îi placă”, a scris Elena Băsescu pe pagina sa de socializare.

CITEŞTE ŞI Elena Băsescu a decorat camera fetiţei sale. Vezi cum arată

Vom reveni cu informaţii.