Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Fiica fostului președinte îşi închide firma de confecţii de haine

Elena Basescu & Kids, firma prin care Elena Băsescu, fiica cea miacă a fostului președinte Traian Băsescu, operează ateliarul de confecţii de haine asortate mame - copii, va fi dizolvată, potrivit unei decizii publicate recent în Monitorul Oficial.

08 feb. 2022, 08:21

Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Elena Basescu & Kids a avut pierdere netă de circa 3.300 de lei în anul 2020, semnificativ mai mică decât cea din anul 2019, potrivit bilanţurilor societăţii. „Se aprobă dizolvarea şi lichidarea societăţii din cauza imposibilităţii de realizare a obiectului de activitate al acesteia”, spune asociatul unic, Elena Băsescu, în decizia luată la 17 ianuarie, publicată în Monitorul Oficial.

Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Fiica fostului președinte îşi închide firma de confecţii de haine

Elena Basescu & Kids, firmă deschisă în anul 2018, operează un atelier de confecţii de haine asortate pentru mame şi copii. Firma a avut o cifră de afaceri netă de circa 28.000 de lei în anul 2020, cu 12,19% mai mare decât cea din anul 2019. Societatea a mers în pierdere din anul 2018 încoace, scrie Economica.net. Societatea nu are datorii către instituţiile statului, persoane fizice, juridice, furnizori, creditori. În patrimoniul societăţii nu există active, spune Elena Băsescu în decizia din 17 ianuarie, în calitate de asociat unic al firmei Elena Basescu & Kids.

Elena Băsescu e angajată în Parlamentul României. Ce salariu are fiica fostului preşedinte!

Hainele confecţionate sub marca Elena Basescu & Kids se vând pe platforma eMag.

Cum a ajuns Elena Băsescu în Parlamentul României, fără să fie votată: „Vreau să fac ce-mi place”

Elena Băsescu , 32 de ani, este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu şi a fost europarlamentar între 2009 și 2014. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.