Elena Băsescu este o mămică de vis! Locul superb unde și-a răsfățat micuții la final de săptămână

Elena Băsescu este o femeie de succes, dar și o mămică de succes. Fiica fostului președinte profită de fiecare ocazie pentru a-și răsfăța micuții, cărora încearcă să le ofere cele mai spectaculoase experiențe. Iată locul supeb în care au petrecut finalul de săptămână.

07 feb. 2023, 09:00

Elena Băsescu este o mămică foarte grijulie, care își răsfață copiii cu orice ocazie prindre. Aceasta a profitat de vremea prielnică și a plecat cu cei trei pe pârtie, asta după ce de ziua lui Traian Junior, Bogdan Ionescu se bucura și el de zăpadă pe pârtiile din Brașov.

Citește și: Elena Băsescu s-a angajat în presă. După eșecul din politică, fiica fostului președinte vrea să devină jurnalist. Ce locuri de muncă a mai avut

Tânăra mămică face toate eforturile pentru a le oferi celor trei micuți toate condițiile de care au nevoie. Copiii învață în regim privat, cei mari fiind la școală, în timp ce Anastasia, mezina familiei este încă la grădiniță. Fiica fostului președinte, a profitat de weekend și de temperaturile potrivite pentru a-i răsfăța pe cei trei pe pârtie.

Eba are doi copii cu Bogdan Ionescu, cei mai mărișori, și pe Anastasia cu Cătălin Tomată. Conform declarației sale de avere, Elena Băsescu primește din pensie alimentară 60.000 lei pe an, ceea ce ar însemna  că pentru cei trei copii ea primește doar 5.000 de lei lunar.

Elena Băsescu își răsfață copiii

Totuși, dacă analizăm stilul de viață pe care Elena Băsescu încearcă să-l ofere celor trei copii, este puțin probabil ca cei aproape 1000 de euro proveniți din pensie alimentară să fie suficienți. Pe lângă faptul că sunt înscriși la scoli private de top, micuții au și foarte multe activități extracuriculare destul de costisitoare, precum echitația. Mai mult, vacanțele luxoase nu lipsesc din programul familiei. De exemplu, ultima excursie a fost în Predeal, pe pârtia Clăbucet.

Entuziasmată de cât de bine se descurcă micuții pe schiuri, Elena a scos telefonu, i-a pozat și i-a distribuit pe rețelele de socializare. Se pare, că fiica ei Soia Anais este cât se poate de îndemânatică pe pârtie, dar și Traian Junior și Anastasia sunt pregătiți să îi facă concurență. Trebuie să menționăm că, de altfel, ei sunt obișnuiți cu sportul. Pe timpul verii ei și-au făcut antrenamentul într-o tabără în Snagov.

Micuții au fost obișnuiți încă de mici, atât cu sporturile de iarnă, cât și cu cele de vară. De asemenea, se știe despre Elena Băsescu că este cât se poate de pasionată de călărie și că nu lipsește niciodată de la manej, motiv pentru care și-a educat și copiii în acest sens.

Citește și: Elena Băsescu, apariție îngrijorătoare. Fiica fostului preşedinte a ajuns piele şi os