Elena Băsescu, fotografia care a şocat Internetul. Fiica cea mică a lui Băsescu este de nerecunoscut

Elena Băsescu și-a mai făcut o intervenție în zona feței, aspect foarte evident în ultima imagine pe care a postat-o pe social-media.

15 sept. 2022, 12:31

Elena Băsescu  a trecut prin mai multe transformări de-a lungul anilor, iar înaintarea în vârstă a dus-o mai aproape de acele cu hialuronic şi bisturiele medicilor esteticieni. .A renunțat la breton și acum poartă cărare pe mijloc, și-a schimbat stilul vestimentar, a adoptat alt stil de a se machia și știe cum să își pună trăsăturile în evidență, dar exagerările sunt aspru taxate de internauţi

Elena Băsescu a fost ani de zile în lumina reflectoarelor, ea a fost europarlamentar între anii 2009-2014, e fotomodel, dar și economist. De o bună perioadă, fata cea mică a fostului președinte trăiește o viață discretă, e mamă cu normă întreagă. Are trei copii, pe Sofia, Traian jr și Anastasia, lor le dedică tot timpul ei.

Elena Băsescu acordă foarte multă atenție felului în care arată, însă nu de puține ori fanii au acuzat-o că a exagerat cu dieta sau cu intervențiile estetice. EBA a trecut din nou pragul medicului estetician, iar rezultatul nu este deloc unul reușit. Fiica cea mică a fostului președinte al României are buzele deformate după injectarea cu acid hialuronic.

EBA are trei nașteri la activ, însă și-a păstrat silueta și este fericita mămică a două fetițe, Sofia Anais și Anastasia,  și a unui băiețel, Traian Băsescu Jr. Totuși, vedeta simte presiunea de a arăta întotdeauna perfect și deseori a recurs la diete sau «retușuri» estetice.

Elena Băsescu, apariţie spectaculoasă în prima zi de școală a copiilor ei. Ce taxă impresionantă plătește la un colegiu privat din Capitală / FOTO

Fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, arată total diferit după ce și-a mărit buzele prin injectare cu acid hialuronic, însă de această dată, EBA a cam exagerat, căci modificarea nu a adus nicio îmbunătățire aspectului fizic, ci dimpotrivă, sunt de părere cei care o urmăresc pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu)

Chipul Elenei Băsescu arată destul de inestetic, zic fanii, după ce și-a retușat buzele, care acum sunt prea mari pentru fizionomia ei, fiind și mult mai slabă ca în trecut.

Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare! Transformare uluitoare a fiicei lui Traian Băsescu

Cu toate astea, Elena Băsescu se pare că este foarte mulțumită de rezultat, așa că a publicat o poză pe contul personal de Instagram. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj: „What Goes Around…Comes Back Around”, probabil inspirație din piesa lui Justin Timberlake, melodie care are un mesaj de dragoste. Piesa face referire la un joc între doi parteneri. „Ce se învârte în cerc se și întoarce”.

Elena Băsescu și-a închis afacerea cu haine
Afacerea cu haine pe care Elena Băsescu o deținea încă din anul 2018 nu a fost foarte profitabilă. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a decis să închidă firma. În urmă cu 4 ani, EBa deschisese un atelier cu haine pentru mamă-copii, însă vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor sale. Hainele comercializate de fata cea mică a lui Traian Băsescu aveau prețuri cuprinse între 150 de lei şi 400 de lei. Pe una dintre rețelele de socializare, Elena Băsescu a postat o fotografie în care apare îmbrăcată cu o creație de-ale Danei Budeanu. Fiica lui Traian Băsescu poartă o rochie neagră, mini, extrem de mulată și cu spatele gol. „Little black dress”, a scris EBa la descrierea fotografiei de pe Instagram.

După divorțul de Bogdan Ionescu, bărbatul cu care are doi copii, ea l-a cunoscut pe Cătălin Tomata, cel cu care a mai făcut un copil, mai exact o fetiță. Relația Elenei Băsescu cu tatăl Anastasiei s-a încheiat la scurt timp, iar până acum fiica fostului președinte nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat.