Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare! Transformare uluitoare a fiicei lui Traian Băsescu

Elena Băsescu, 41 de ani, a ajuns de nerecunoscut pe reţelele de socializare, atât din cauza filtrelor și a programelor de editare ale pozelor, dar şi a operaţiilor estetice pe care şi le-a făcut.

24 mart. 2022, 11:40
Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare! Transformare uluitoare a fiicei lui Traian Băsescu
Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare!

Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare! Elena Băsescu a publicat o imagine pe Instagram în care este schimbată radical! Fiica fostului preşedinte a exagerat cu filtrele de editare încât pare a fi altă persoană!

Elena Băsescu, de nerecunoscut pe reţelele de socializare! Transformare uluitoare a fiicei lui Traian Băsescu FOTO

Elena Băsescu este atât de schimbată la față, încât parte o cu totul altă persoană. Îmbrăcată într-un costum roșu aprins, fiica lui Traian Băsescu nu mai seamnă deloc cu cea pe care o ştia toată lumea!  În alte imagini însă, Elenei Băsescu demonstrează că a mers la un medic estetician talentat, care i-a schimbat complet chipul!

Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Fiica fostului președinte îşi închide firma de confecţii de haine

Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Cum a ajuns Elena Băsescu în Parlamentul României, fără să fie votată: „Vreau să fac ce-mi place”

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, şi a fost europarlamentar român între 2009 și 2014. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.