Elena Băsescu, apariţie spectaculoasă în prima zi de școală a copiilor ei. Ce taxă impresionantă plătește la un colegiu privat din Capitală / FOTO

Elena Băsescu, 42 ani, a paticipat alături de cei trei copii ai ei la festivitatea de deschidere a noului an școlar la colegiul privat unde aceștia studiază. Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a impresionat prin eleganţă: a purtat o rochie neagră, strâmtă, până la genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc, machiaj minimalist.

06 sept. 2022, 09:28

Elena Băsescu, apariţie spectaculoasă în prima zi de școală a copiilor ei. Sofia Anais, 9 ani, Traian jr., 7 ani, și Anastasia, 5 ani, şi-au întâlni colegii, educatoarele şi învăţătoarele la colegiul privat unde au fost înscriși. „Mamă mândră! Prima zi de școală”, a scris EBA pe Instagram.

Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice. Fiica fostului preşedinte a ajuns de nerecunoscut GALERIE FOTO

Sofia Anais şi Traian jr sunt deja la şcoală, iar Anastasia la grădinţă, cei trei copii ai Elenei Băsescu fiind înscrişi la Complexul Educațional Laude-Reut. Conform Fanatik, pentru un an şcolar, taxa anuală este de peste peste 10.000 de euro. Suma poate fi plătită lunar, în rate de câte 870 de euro, sau toată odată, ajungând la 10.440 de euro. În plus, se mai plătesc 150 de euro drept taxă de testare în vederea admiterii și o taxă de înscriere de 650 de euro. La școală, nepoții lui Traian Băsescu au parte de două mese calde și de două gustări. În plus, fac tot felul de activități! Taxele de la grădiniță ajuns la 8.000 de euro pe an, plus o taxă de înscriere de 650 de euro. Astfel, Elena Băsescu achită, în total, peste 30.000 de euro pe an pentru educația celor trei copii ai săi!

Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Fiica fostului președinte îşi închide firma de confecţii de haine

Sofia Anais şi Traian jr. sunt copiii Elenei Băsescu din prima  căsnicie. Fiica lui Traian Băsescu a fost măritată cu Bogdan Ionescu. Aceștia au fost împreună doar patru ani și au divorțat în 2016. Anastasia este fiica Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomată.