Elena Băsescu, gazda Congresului PPE de la Bucureşti VIDEO

Publicat: Marţi, 16 Octombrie 2012 15:22 // Actualizat: Marţi, 16 Octombrie 2012 15:23 // Sursa: România TV

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a fost cea care i-a întâmpinat pe primii oficiali europeni veniţi în România pentru Congresul PPE de miercuri.

Liderii PPE au fost aşteptaţi la aeroport şi de Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Anca Boagiu.

Delegaţii au fost întâmpinaţi de mai mulţi tineri îmbrăcaţi în ii tradiţionale, cu care s-au fotografiat.

Şefii de stat şi de guverne vor sosi în România de abia miercuri dimineaţă, când începe Congresul PPE. În total aproximativ 2.000 de delegaţi sunt aşteptaţi la Bucureşti pentru acest eveniment.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Congresul PPE Congresul PPE Bucuresti Elena Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 oct 09:52
...property="og:url" content="http://baselandia.wordpress.com/2012/10/18/asteptandu-l-pe-vasile/" /> ...
16 oct 19:05
...îmbrăcaţi în ii tradiţionale, cu care s-au fotografiat. > Surse: aici și aici. Însă nu chiar peste...
16 oct 15:49
Răspunde | Votează email -1 email
zero consideratie!
Domnule Jose Manuel Durrao Barroso,
Subsemnatul, Victor-Gabriel Ciutacu, cetăţean român, membru cu drepturi depline şi contribuabil net al Uniunii Europene, plătitor de taxe şi impozite la zi, fost pionier şi utecist pe vremurile când Excelenţa Voastră se juca de-a socialismul prin Portugalia, vă rog să aveţi în vedere următoarele:
- Conform Constituţiei, România este un stat naţional, unitar şi suveran. Acest statut nu s-a schimbat în cel de colonie (sau, dacă preferaţi, paşalâc) nici măcar dupa 1 ianuarie 2007, dată când, bănuiesc că vă aduceţi aminte, România a devenit stat membru.
- Funcţiile de reprezentare/decizie din România se ocupă, tot conform Constituţiei în vigoare, prin alegeri sau, după caz, numiri/concursuri. De asemenea, ele se pierd prin alegeri, referendum, revocare sau condamnare definitivă. Nu există act normativ potrivit căruia Comisia Europeană să aibă vreun drept de veto sau de preemţiune.
- Deşi traversează (şi nu neapărat din vina sa) un moment economic extrem de greu, România îşi plăteşte la timp contribuţia financiară la bugetul european comun, la fel cum îşi respectă angajamentele asumate la semnarea Tratatului de aderare, iar românii nu dau foc băncilor şi nu cer ieşirea din UE, aşa cum fac alţi confraţi de-ai lor.
Având în vedere cele scrise mai sus, vă sugerez ca, dacă tot vă topiţi de dragul preşedintelui României, să-l luaţi la Dumneavoastră acasă, să-l hrăniţi, să-l alintaţi şi, eventual, să-l decoraţi. Până atunci, vă rog politicos să ne lăsaţi pe noi, românii, să ne decidem democratic, fără impuneri discreţionare şi ilegale de reguli ieşite din curenta practică a structurii pe care o conduceţi, numele conducătorilor şi viitorul.
Fără pic de consideraţie,
Victor-Gabriel Ciutacu
16 oct 15:35
Răspunde | Votează email 1 email
gogu
si acesti lideri ai ppe vor sa vorbeste cu tine?????????s au sant niste analfabetzi??????????daca nu te intzelegi cu ei chiama l pe tactu ca el vorbeste engleza pura........
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -2 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H