Elena Băsescu, la aniversarea fetiţei Elenei Udrea. Cum a apărut îmbrăcată fiica cea mică a fostului preşedinte

Elena Băsescu şi cei trei copii, Sofia, Traian Jr. şi Anastasia, au participat la aniversarea fetiţei Elenei Udrea, Eva Maria, care a împlinit doi ani. Fostul ministru al Transporturilor a organizat o petrecere în aer liber, în afara Bucureștiului, invitaţii bucurându-se de o privelişte minunată.

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 15:15

EBa a postat mai multe imagini pe Instagram, dezvăluind şi locul petrecerii, la Accacia Village, un complex agro-turistic care se întinde pe 3 hectare, în comuna Ogrezeni, județul Giurgiu. Mezina fostului preşedinte a purtat o rochie lungă, înflorată, de vară, în ton cu ţinuta Elenei Udrea, dar şi a sărbătoritei Eva Maria.

Vezi si Elena Udrea şi-a sărbătorit fetiţa. Eva Maria a împlinit 2 ani FOTO

 

Wow! Sunteti adorabili/ Nici nu dai ca-i mama acestor copii! Frumos e totul!/ O mamă grijulie cu trei copiii frumoși/ O mama iubitoare a 3 copii minunati„, sunt doar câteva dintre comentariile de la postare.

Elena Băsescu, apariţie de mii de euro la premiera filmului Miami Bici

Luni, 17 februarie, a avut loc avanpremiera unui film românesc, produs de către carismaticii BRomania şi Codin Maticiuc, la un mall din Capitală. La eveniment au venit mai multe persoane publice, printre care şi fiica lui Traian Băsescu, Elena.

Bruneta a atras toate privirile cu ţinuta sa extravagantă. Elena Băsescu a purtat un trening Gucci, în valoare de aproximativ 3000 de euro, iar în picioare a avut o pereche de pantofi stiletto. Buzele au fost un alt detaliu, care a ieşit în evidenţă, se pare că fiica cea mică a lui Traian Băsescu a optat pentru mărire de buze.

La eveniment au mai luat parte şi Inna, Antonia, Delia şi multe alte vedete.

Filmul Miami Bici este unul în regia lui Jesus del Cerro şi promite să aducă zâmbetul pe buze celor prezenţi în sălile de cinema. Pelicula spune povestea lui Ion şi Ilie, doi tineri dintru-un orăşel din România care pronesc într-o eventură în toiul iernii, spre Miami pentru a trăi atât visul american, cât şi visul românesc de a se îmbogăţi în mod rapid şi fără prea multă muncă.

Odată ajunşi acolo, cei doi intră într-o multitudine de belele şi se împrietenesc cu un alt român care se ocupă cu trafricul de droguri. Aşa cum era de aşteptat, în film există şi o poveste de iubire, cea dintre Ion şi Ioana, o fată cu moravuri îndoielnice, dar cu un suflet bun, care le sare în ajutor celor doi tineri naivi.