Elena Udrea şi-a sărbătorit fetiţa. Eva Maria a împlinit 2 ani FOTO

Elena Udrea şi-a sărbătorit, duminică, fetița. Eva Maria a împlinit 2 ani. Cele două au purtat la petrecere rochi cusute din același material, cu celebrul imprimeu cu trandafiri tropicali, al casei de modă D&G. Ținutele celor două depășesc 3.000 de euro.

21 sept. 2020, 04:41

Eva Maria s-a născut în Costa Rica, acolo unde mama sa fugise ca să scape de pedeapsa definitivă de 6 ani de pușcărie pe care o primise în dosarul „Gala Bute”. Acum, la 47 de ani, fostul ministru al Turismului este o mamă fericită.

„La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea, vacanţă într-o staţiune discretă pe litoralul românesc. Cât a plătit pe o singură noapte de cazare FOTO

Elena Udrea a vrut să se asorteze perfect cu fetița ei, astfel că pentru aniversare a comandat rochii pentru amândouă din același material cu trandafiri roz. Și încălțările sunt identice. Rochiile și încălțămintea sunt semnate Dolce & Gabbana, celebra casă de modă italiană fiind una dintre cele mai exclusiviste din lume. Pe site-ul oficial al brand-ului, rochia Elenei Udrea costă 2.000 de euro, iar cea a fetiței 350 de ero. Pantofii cu toc ai mamei sunt 700 de euro, iar săndăluțele fiicei, 200 de euro.

Adrian Alexandrov, 33 de ani, logodnicul Elenei, a fost și el în ton cu fetele din viața lui și s-a îmbrăcat cu o cămașă roz din in, pantaloni albi și s-a încălțat cu mocasini tot într-o nuanță de roz mai închis.