Elena Gheorghe dă din casă despre familia ei. Cum își educă copiii: „Au voie doar în weekend”

Elena Gheorghe dă din casă despre familia ei. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, construindu-și o carieră muzicală de succes. Chiar dacă este prezentă de mulți ani în showbiz, artista este destul de discretă cu viața ei personală, iar fanii nu cunosc multe detalii.

25 iul. 2023, 17:34
Elena Gheorghe dă din casă despre familia ei. Cum își educă copiii: „Au voie doar în weekend”
Elena Gheorghe dă din casă despre familia ei

Elena Gheorghe dă din casă despre familia ei. În 2011, s-a căsătorit cu partenerul său de viață, Cornel Ene, iar de-a lungul căsniciei lor, au apărut pe lume doi copii minunați, Nicholas și Amelie.

Citește și: Elena Gheorghe aruncă și ea bomba, după divorțul Ilincăi Vandici. Mesajul uluitor transmis de artistă

Elena Gheorghe dă din casă despre familia ei

Deși nu vorbește foarte des despre viața sa personală în interviuri, recent, vedeta a făcut o mărturisire cu privire la modul în care își crește cei doi copii, Nicholas și Amelie. Ei au moștenit talentul său muzical și par să îi calce pe urme în acest domeniu.

Ambii au ureche muzicală și voce. Noi ne-am propus dinainte să-i avem că ai noștri copii vor face ceea ce le place în viață. Atât eu, cât și Cornel am fost susținuți de părinți în direcția în care ne-am dorit. Am avut colegi, prieteni care au făcut ce au vrut părinții lor și n-au fost fericiți până nu și-au găsit propriul drum. Noi le oferim variante și ei vor alege.

Momentan, Nicholas vrea să facă muzică, Amelie, balet și desen. Amelie e argintul viu, e nebunia noastră frumoasă care zburdă de dimineața până seara. (zâmbește) E mereu pusă pe glume, are idei trăsnite, știe să se impună și e foarte hotărâtă. Adoră tot ce înseamnă plușuri, are o colecție care cred că ne va da afară din casă în curând și îi plac în continuare dulciurile, dar mănâncă cu poftă fructe și legume, în special morcovi”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Pentru că generația aceasta își ocupă timpul foarte mult în fața ecranului, artista mărturisește că cei doi copii ai ei au program foarte bine stabilit. Ei au voie să stea pe telefon sau să se joace pe playstation doar în weekend, iar în vacanță, doar o oră și jumătate pe zi.

E foarte greu să menții un echilibru, dar nu imposibil. De cele mai multe ori ne iese, pentru că avem reguli clare pe care le-am impus pe parcurs, când am văzut ce se poate întâmpla. Vorbim mult cu ei și le explicăm. Câteodată, înțeleg din prima, alteori trebuie să le repetăm de mai multe ori.

În timpul școlii, au voie la ecrane doar în weekend, trei ore, iar în vacanță, au o oră și jumătate la dispoziție pe zi să se joace pe telefon sau pe PlayStation. În rest, pot face orice altă activitate care nu implică niciun fel de ecran. Când sunt bolnăviori, e haos, sunt niște escroci sentimentali”, a mai povestit Elena Gheorghe, pentru sursa menționată mai sus.