Elena Hueanu a născut a treia oară. Blondina s-a confruntat cu probleme: „Am fost la Terapie Intensivă”

Elena Hueanu a născut a treia oară şi a adus pe lume încă o fetiţă. Blondina s-a confruntat cu probleme de sănătate şi a fost dusă la Terapie Intensivă. Din fericire, pericolul a trecut, iar mama şi bebeluşul sunt în siguranţă.

14 oct. 2022, 08:51
Elena Hueanu a născut a treia oară. Blondina s-a confruntat cu probleme: „Am fost la Terapie Intensivă”
Elena Hueanu a născut a treia oară

Elena Hueanu a născut a treia oară. Vedeta a mărturisit că nu mai poate face încă un copil şi susține că s-a confruntat cu aceeași problemă atunci când a născut-o pe cea de a doua fetiță. Acum, se află în cameră, după ce s-a întors de la Terapie Intensivă.

Citeşte şi: Magda Pălimariu arată impecabil la doar o lună după ce a născut FOTO

Elena Hueanu a născut a treia oară

Elena Hueanu susține că au fost probleme din cauza placentei, explicând faptul că placenta crește în peretele uterului și este destul de greu de îndepărat la naștere, pentru că există riscul să se confrunte cu hemoragii. Chiar dacă nu mai poste face copii, blondina este fericită şi împlinită cu trei fetiţe.

Am avut aceeași problemă și la a doua fetiță și acum la a treia, care este și ultima, de asemenea. Eu tot timpul am iubit copiii și am vrut să am mulți copii, dar se pare că atât a fost să fie. Oricum sunt foarte fericită și mă simt binecuvântată cu cele trei fetițe pe care le am. (…) Sunt ok, încerc să îmi revin. Am avut transfuziile, am fost la terapie intensivă, acum sunt în cameră.

Mă recuperez încet și sigur, zic eu. Problemele au fost din cauza plancentei. Se numește placenta accreta. Adică, placenta crește în peretele uterului. După care, este o dificultate în a o îndepărta la naștere. O scoate și atunci există riscul de hemoragii puternice și pierderea uterului.”, a mărturisit Elena Hueanu, la Antena Stars.

Situaţia cu care s-a confruntat Vlăduţa Lupău după ce a născut

Artista a vorbit despre lupta cu depresia postnatală pentru VIVA!. „În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice.

Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi (n.r. – soţul artistei, Adrian Rus) mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic? V-am zis și mai devreme, este cea mai mare boală a mea în prezent”, a dezvăluit Vlăduţa Lupău.

Vedeta a dat detalii şi despre naştere: „Din păcate, nu am reușit să nasc natural, așa cum mi-am propus, însă știe toată lumea care mă cunoaște că am vrut și că am încercat. Eram și sunt în continuare contra nașterilor programate fără a avea o cauză medicală. Nu sunt de acord ca eu să îmi aleg ziua în care nasc în funcție de ce număr îmi place mie sau în funcție de ce citesc eu în numerologie că ar fi OK. Nu! Dumnezeu a decis când a pus suflet în pântecele meu, Dumnezeu decide ziua în care sufletul vine pe lume. Nu eu ca om!”.