Elena Ionescu iubeşte din nou. Primele declaraţii despre bărbatul care i-a cucerit inima: „Trei ani am stat singură”

Elena Ionescu iubeşte din nou. După apariţia la Survivor, competiţie pe care a şi câştigat-o, artista a vrut să fie cât se poate de discretă cu viaţa sa personală, şi încă mai vrea acest lucru. Însă, a vorbit puţin despre momentele fericite prin care trece.

23 sept. 2022, 18:11
Elena Ionescu iubeşte din nou. Primele declaraţii despre bărbatul care i-a cucerit inima: „Trei ani am stat singură”
Elena Ionescu iubeşte din nou

Elena Ionescu iubeşte din nou. Cântăreaţa a dezvăluit că în acest moment se află într-o relație, dar nu vrea să dea prea multe detalii. A mai declarat că își dorește să aibă o familie în adevăratul sens al cuvântului, asta pentru că în acest mod a fost crescută și de părinții săi.

Citeşte şi: Ce dietă ţine Elena Ionescu. Câştigătoarea Survivor România s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de un program”

Sunt într-o relație de a-mi da șansa și de a-mi reface viața, de a cunoaște oameni. Și apoi vedem ce se leagă. Până la acel moment mai este, însă nu ne grăbim. Eu cred, vreau să cred pentru că eu iubesc viața, iubesc familia și așa am fost crescută.

Îmi doresc foarte tare să am o relație așa cum trebuie, dar Dumnezeu le așează și ni le dă exact cât putem să le ducem. Așa, că nu voi forța asta niciodată. Dacă nu este să fie, înseamnă că nu trebuie să fie.„, a declarat Elena Ionescu, pentru Antena Stars.

Elena Ionescu iubeşte din nou

Artista a dezvăluit faptul că a început să fie mult mai selectivă cu oamenii, asta pentru că, ajunsă la o anumită vârstă, începe să își dorească lucruri mai solide de la viață. Perioada în care a stat singură a fost benefică pentru ea, motiv pentru care a ajuns să se redescopere.

Pur și simplu am devenit mai selectivă. Cu trecerea timpului, începi să fii mai selectiv, îți dorești lucruri mai complexe, oameni mult mai sinceri, cu niște valori și lucruri necesare într-o relație.

Trei ani am stat singură și a fost cea mai bună perioada pe care am avut-o. Aici am și evoluat foarte mult, pentru că m-am axat pe mine și m-am pus pe primul loc. Am încercat să evoluez și să mă redescopăr. Nu am ce să comentez, pentru că suntem relativ la început.

Nu pot să spun că este ceva de durată sau că va fi, că nu știu încă. Într-adevăr, ies cu cineva, mă văd, dar vedem, să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă. Ce este cel mai important este că sunt fericită, sunt împlinită din toate punctele de vedere.„, a mai declarat Elena Ionescu.