Elena Ionescu, răvăşită şi îngândurată, la o lună de la divorţ. Cine o consolează pe brunetă FOTO

Elena Ionescu traversează o perioadă mai puțin plăcută din viața ei. Artista a dezvăluit recent că a divorțat de tatăl copilului său și a decis să își continue viața fără cel care i-a stat alături timp de un an și jumătate și de care are și un băiețel.

11 sept. 2019, 07:54

La televizor și la evenimentele mondene Elena probabil că ascunde suferința marcată de separare, iar mărturie stau imaginile recente surprinse de vigilenții paparazzi, care au filmat-o pe artistă în timpul liber, pe străzile din Capitală, scrie spynews.ro. Nemachiată și îmbrăcată lejer, Elena Ionescu a avut o conversație telefonică minute bune, timp în care gesticula și părea că este destul de marcată de situație. Ulterior, Elena Ionescu s-a întâlnit cu mama ei, pentru o repriză de shopping-fulger, iar la un moment dat chiar și-a luat câteva minute de răgaz pentru a discuta cu părintele ei pe o bancă. Ușor iritată și agitată, Elena Ionescu și-a găsit alinarea în vorbele mamei sale, care îi este alături necondiționat în această perioadă dificilă din viața ei.

Citeşte şi BOMBA MOMENTULUI în showbiz-ul din România: AU DIVORŢAT! „Am vrut să ţinem totul secret”

Elena Ionescu, divorț la un an și jumătate de la nuntă

Presa a vuit zilele trecute, când Elena Ionescu anunța că îngroașă rândurile vedetelor care au divorțat în acest an. Artista a făcut anunțul în mod public, printr-o rețea de socializare, iar după ce lucrurile s-au mai liniștit, Elena Ionescu a apărut mereu zâmbitoare și optimistă în fața fanilor, dovedind că există viață și după separare și că este o femeie puternică și încrezătoare în viitor.

„În viaţă este foarte important să realizezi când poţi trece mai departe, până unde poţi să tolerezi şi ce vrei de la viaţă. Şi părerea mea este că m-am grăbit puţin. (…) Într-o relaţie trebuie să funcționeze amândoi, să îşi dorească amândoi acealeaşi lucruri şi să muncească îna ceasi direcţie. Dar trebuie să avem un ţel comun. C”, a mărturisit Elena Ionescu, la „Agenția VIP”.