Elena Ionescu şi Emanuel, împreună la mare. Cum au fost filmaţi în Vama Veche

Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor România au rămas prieteni foarte buni după competiția din Republica Dominicană şi continuă să petreacă foarte mult timp împreună. Cei doi au ales, în weekend, să se ducă și pe litoral, la Vama Veche!

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 15:58

Noi ne înțelegem de minune și nu ținem cont de ce zice lumea. De data aceasta, pentru a fi clar totul, suntem și cu treabă, fiindcă am eu de filmat clipul ultimei mele piese. Nu vom fi doar eu și Emanuel de la Survivor, ci va veni și Emy, Carmen Emanuela sau Cristian. Suntem o gașcă frumoasă”, a comentat câștigătoarea Survivor România.

Scandal amoros după FINALA Survivor România. Cine este Faimoasa pentru care Războinicul Iancu Sterp şi-a părăsit iubita

Imaginile au fost făcute publice de fostul concurent Andrei Ciobanu, pe contul lui de Youtube. La party, Elena și Emanuel au fost mai tot timpul unul lângă celălalt, în ciuda faptului că de față era și Sonny Flame, considerat până în acel moment ”feblețea” Elenei Ionescu.

Ce a făcut, de fapt, în casă, Elena Ionescu, pentru a câştiga Survivor România 2020

Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, însă colegii de competiție au făcut dezvăluiri inedite despre artistă. Cristina Șișcanu a povestit despre un episod care s-a întâmplat în Republica Dominicană, în care o vizează pe câştigătoarea Survivor România 2020.

În noaptea în care Ruby s-a simtit foarte rău, Elena stătea în picioare și a dat o replică neasteptată. Noi am încercat sa găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus ca: Asa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu, să plece. Replica ei ni s-a parut inumană. Ea pare că a venit doar sa mearga până la capăt”, a povestit Cristina Șișcanu.