Elena Lasconi cere să fie tăiat un brad uriaș, pentru că nu a fost mulțumită de cel primit

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel şi fostă prezentatoare la Pro TV, a strârnit controverse după ce a refuzat să amplaseze în oraș un brad donat deoarece nu arăta ca în poze. Vedeta a cerut să fie tăiat un brad uriaș, iar asta a determinat furia iubitorilor de natură.

02 dec. 2020, 22:43
Elena Lasconi cere să fie tăiat un brad uriaș, pentru că nu a fost mulțumită de cel primit
Elena Lasconi cere să fie tăiat un brad uriaș,

Elena Lasconi, de la USR, a povestit pe Facebook că a refuzat să amplaseze în oraș un brad. Acesta era donat, dar nu semănă cu cel pe care Lasconi îl văzuse în poze deoarece în timpul transportului mai multe crengi au fost rupte.

Ulterior, primarul a mers în pădure, a identificat alt brad și le-a cerut transportatorilor să îl ducă în oraș în condiții de siguranță.

Citeşte şi: Elena Lasconi ia măsuri dure la Câmpulung Muscel. I-a demis pe şefii Poliţiei Locale

Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel.

Nu fac compromisuri de niciun fel așa că i-am rugat să-l demonteze. Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător. În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a explicat, pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

Câmpulungenii merită ce e mai bun. Voi meritați ce e mai bun.

Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în…

Publicată de Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel pe Miercuri, 2 decembrie 2020

Elena Lasconi are o avere considerabilă

Fosta prezentatoare de la Pro TV care a devenit primar la Câmpulung Muscel şi-a preluat mandatul în forţă. Edilul i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale şi ia noi măsuri pentru cetăţeni în lupta cu noul coronavirus.

Citeşte şi: Elena Lasconi, fosta prezentatoare PRO TV, primul interviu ca primar. „Am primit atacuri urâte. Ei folosesc trei instrumente odioase”

Elena Lasconi a strâns de-a lungul anilor o avere considerabilă. Potrivit declaraţiei de avere, s-a aflat cu exactitate câte terenuri, case şi apartamente deţine aceasta, dar şi ce a moştenit soţul său. De asemeena, edilul are şi venituri frumuşele încasând câteva zeci de mii de lei din televiziune.

După cariera longevivă la trustul de televiziune, aceasta şi-a dat demisia şi a hotărât se implice în politică ş să candideze ca primar al oraşului Câmpulung Muscel. Acolo deţine o casă de aproximativ 15 ani.

Lasconi a făcut publică declaraţia de avere înainte de a deăune candidatura pentru primăria din Câmpulung Muscel. Aceasta deţine un teren de aproape 5.000 metri pătraţi în Câmpulung, cumpărat în 2005, iar soţul ei a moştenit trei terenuri la Sornicesti, unul la Mogoşoaia şi alte două la Topalu.


loading...