Elena Lasconi pleacă de la PRO TV după 25 de ani: Mă doare sufletul

Elena Lasconi, una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de la PRO TV, a decis să părăsească postul după 25 de ani. Aceasta va candida la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care este extrem de ataşată.  

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 18:53
Elena Lasconi pleacă de la PRO TV după 25 de ani: Mă doare sufletul

Jurnalista se simte emoţionată, dar în acelaşi timp hotărâtă să facă această schimbare, totul pentru oamenii şi locul pe care îl iubeşte, Câmpulung Muscel.

Citeşte şi: O vedetă Pro TV va candida la următoarele ALEGERI. Celebra prezentatoare vrea să fie PRIMAR

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România.” , este postarea Elenei Lasconi.

Elena Lasconi s-a angajat la PROTV încă din anul 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. După mineriada din 1999 a ajuns la PRO TV Bucureşti, unde a fost prezentator la Ştirile PRO TV de dimineaţă şi prânz. Ulterior, a fost corespondent special şi de război. A transmis de la cutremurul din Turcia din 1999 care a făcut aproape 20 de mii de victime şi a fost unul dintre corespondenţii care au transmis informaţii despre vizita Papei Ioan Paul al Doilea.

În anul 2013, Elena Lasconi a câştigat trofeul Masterchef-Proba Celebrităţii.