Elena Merișoreanu a apelat la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut cântăreața: „Știi cum e, suferă baba la frumusețe!

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a ajuns pe mânba medicului estetician. Cântăreața a apelat, la 75 de ani, la o intervenție pe care o conideră necesară.

24 oct. 2022, 08:52
Elena Merișoreanu a apelat la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut cântăreața: „Știi cum e, suferă baba la frumusețe!

Cântăreața a ales să își facă o intervenție estetică, chiar dacă până la vârsta de 75 de ani nu a mai făcut asta, pentru că a considerat că acum are nevoie de asta. Elena Merișoreanu, una dintre cele mai poupulare artiste de la noi, se află de ani de zile în atenția publicului.

Fiind atât de cunoscută, interpreta ține foarte mult la felul cum arată și la imaginea ei. Chiar dacă a trecut de remarcabila vârstă de 75 de ani, ea își dorește să aibă mereu un ten tânăr, fapt pentru care a ales să apeleze la medicul estetician, și nu îi este rușine să vorbească despre asta.

De curând, Elena Merișoreanu a mers la o clinică de înfrumusețare pentru mici retușuri la nivelul feței. Aceasta și-a făcut un lifting facial cu fire resorabile, o intervenție nechirurgicală și care nu doare, a declarat cântăreața pentru spynews.ro.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a povestit Elena Merișoreanu.

Citește și: Elena Merişoreanu are mari probleme de sănătate: „Nu mi-e frică de nimic decât de Dumnezeu”

Ea a mai explicat și în ce constă cu exactitate intervenția pe care și-a făcut-o. „Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații nu fac, botox în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”.

Elena Merișoreanu vorbește despre ritualul său de înfrumusețare

Cântăreața a precizat că apelează la medicul estetician doar o dată pe an, iar, în rest, se bucură de un ten sănătos pentru care primește foarte multe aprecieri.

De la vârsta de 16 ani, de când a intrat în lumea muzicii populare, artista își aplică o singură cremă pe față, aceasta fiind una românească, pentru că restul produselor nu îi fac bine deloc tenului său.

„În afară de faptul că îmi fac la câte un an de zile filler, asta cu firele băgate la gușă nu mi-am făcut până acum, dar sunt foarte mulțumită. Eu de când mă știu, de când am venit în București, la 16 ani, mă dau cu cremă românească pe față. Orice altă cremă aș pune sunt alergică, mi se fac bube. De crema asta românească nu m-am dezlipit de atâția ani, toți îmi zic că am un ten foarte frumos. În general foarte multe colege de-ale mele și-au făcut operații, nu așa, dar nu vor să spună”, a spus Elena Merișoreanu.

Chiar dacă artista nu are operații estetice, nu e împotriva lor și susține că fiecare are dreprul să facă ce vrea, dacă asta îl face să se simtă bine.

Citește și: Scandal în folclorul românesc. Ce a păţit Elena Merișoreanu la un concert: „Să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi”

„Fiecare are opțiunea lui, dacă cineva nu se simte bine și vrea să arate bine, de ce să nu-și facă operație estetică, n-am nimic împotriva celor care își fac. Chiar sunt bucuroasă că se ocupă de imaginea lor. Eu am rămas uimită la clinica asta unde am fost de cât tineret am văzut. Toate vin să-și facă mici retușuri, frumos din partea lor, uite că se ocupă de imaginea lor, le admir pe cele care fac, pentru că fiecare poate are un defect”, a adăugat cântăreața.

Elena Merișoreanu consideră că atunci când ești persoană publică e important să ai grijă de tine, pentru că publicul vrea să te vadă în cea mai bună formă.

„Eu în tinerețe nu mi-am făcut în viața mea așa ceva, dar acum trebuie, mai am câte o filmare, mai am câte un spectacol, vor să ne vadă frumoase. Pe noi publicul și media ne ține în viață și trebuie să arătăm bine”, a explicat artista.