Scandal în folclorul românesc. Ce a păţit Elena Merișoreanu la un concert: „Să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi”

Elena Merişoreanu a povestit un incident petrecut recent la un concert la care a fost invitată să cânte alături de mai mulţi interpreţi de muzică populară de la noi.

08 oct. 2022, 12:54
Scandal în folclorul românesc. Ce a păţit Elena Merișoreanu la un concert: „Să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi”

Elena Merișoreanu este una dintre mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. În ciuda vârstei de 75 de ani, Elena Merişoreanu nu a renunţat să cânte şi a onorat invitaţiile. În ultima vreme, intrepreta de muzică populară a preferat să nu meargă la concertele la care e nevoită să parcurgă o distanță foarte mare pentru a nu obosi prea mult, mai ales că are şi unele probleme medicale.

Citeşte şi: Scandal în lumea folclorului românesc. Maria Dragomiroiu şi Elena Merişoreanu sunt din nou la cuţite

Recent, artista a povestit pentru Spynews.ro o întâmplare neplăcută de la un concert. Interpreta a mărturisit că  întotdeauna a respectat artiștii din tânăra generație și i-a susținut, însă precizează că unii dintre ei nu au deloc respect.

Citeşte şi: Elena Merişoreanu, nevoită să slăbească 15 kilograme. Ce dietă ţine artista: „Trebuie să renunţ la aceste alimente”

”Un cântăreț tânăr a zis, eram eu, Ștefania Rareș, Maria Cârneci și Elisabeta Turcu și a zis „Mai scăpați de babele astea„, să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi. Eu îi respect, iubesc atât de mult tinerii, mă duc în emisiuni și nu cânt eu, îi prezint pe ei, îi las să cânte, dar unii sunt obraznici, să știți”, ne-a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.