Elena Merişoreanu are mari probleme de sănătate: „Nu mi-e frică de nimic decât de Dumnezeu”

Cântăreața Elena Merișoreanu se pregătește de operația la picior. Interpreta de muzică populară a mărturisit că nu se teme de intervenția chirurgicală, Dumnezeu fiind singurul de care îi este frică.

15 oct. 2022, 20:03
Elena Merişoreanu are mari probleme de sănătate: „Nu mi-e frică de nimic decât de Dumnezeu”

Elena Merișoreanu are probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus de care nu a reuşit să scape. Acestea, dar şi orele multe petrecute pe tocuri la cântări i-au afectat sănătatea. În curând, îndrăgita interpretă de muzică populară va fi supusă unei operaţii la unul dintre picioare. Intervenţia chirurgicală are loc la aproape 2 ani de la o altă operaţie la cealălalt picior.

„Trebuie să mă duc la domnul profesor, pe la sfârșitul lunii mă duc să-mi programez. Mă duc la dânsul că trebuie să îmi fac niște analize înainte, există niște proceduri care trebuie făcute. Categoric anul ăsta fac operația. ”, a spus cântăreața pentru WOWbiz.ro.

Citeste si Scandal în folclorul românesc. Ce a păţit Elena Merișoreanu la un concert: „Să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi”

Artista a mărturisit că nu îi este frică de intervenţia chirurgicală pentru că are mare încredere în medici, singurul de care se teme fiind Dumnezeu.

„Niciodată nu mi-a fost frică de operații, nu mi-e frică de nimic decât de Dumnezeu, eu nu sunt pănicoasă, nu sunt fricoasă. Sunt atâtea aparaturi, atâția medici buni, chiar nu am emoții deloc”, a mai spus Elena Merişoreanu.

Citeste si Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”

Până la operaţie însă, Elena Merişoreanu vrea să mai dea jos câteva kilograme. Deja a slăbit 5 kilograme.

Principala recomandare post-operatorie a fost aceea de a slăbi câteva kilograme bune, pentru ca greutatea în exces să nu mai pună presiune pe articulaţii şi, astfel, să-i provoace dureri.

Printre alimentele pe care le privilegiază în noua ei dietă se numără carnea, în special carnea de pui, şi peştele, pe care le consumă cam de trei-patru ori pe săptămână.

Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie să slăbeasc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești. Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.