Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are: „Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem”

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe de muzică populară din România. De-a lungul anilor a muncit foarte mult, iar acum culege roadele şi se bucură de viaţă.

17 nov. 2022, 22:44
Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are: „Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem”

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are. Celebra cântăreață a avut la un moment dat o reacție dură la adresa colegilor săi de breaslă care se plâng de veniturile mici din partea statului. Aceasta susține că niciunul dintre ei nu ar avea motive să facă asta, deoarece majoritatea au venituri uriașe din concerte și evenimente.

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are

Cântăreața a mărturisit că este extrem de mulțumită de suma pe care o primește de la stat și că se descurcă de minune cu acești bani. Elena Merişoreanu a declarat că primește o sumă frumușică, mai exact, nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de lei. „Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei”, spunea artista în cadrul unei emisiuni.

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu a vorbit deschis și despre investițiile sale financiare. Celebra cântăreață a dezvăluit că se implică activ în creșterea nepoților. “Pentru ce muncesc? Să le dau și lor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâine. Dar tot mai zice: `mamaie, așa ceva…”, a mai povestit celebra artistă.

Citeşte şi: Elena Merișoreanu a rămas blocată când a văzut factura la gaz: „Dacă vă spun, vă speriați!”

Câte operații estetice are Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu are 75 de ani, însă este mereu tonică și cu zâmbetul pe buze. De o viață întreagă încântă publicul cu vocea ei. Fiind persoană publică este foarte important aspectul fizic, face tot ce e posibil să arate mereu bine.

Eu îmi fac intervenții de astea estetice în fiecare an, dar nu mă operez. Uite, tocmai mi-am băgat niște botox în frunte și mi-a băgat și niște fire în obraz să mai ridice, nițel fața! Operații nu fac, mă pregătesc acum de altă operație, de cea la picior”, a dezvăluit artista, pentru Click!

În ultimul timp, cântăreața a avut ceva probleme de sănătate, a avut dureri foarte mari. „Pe celălalt, unde deja m-am operat, nici nu simt că-l am. Dar îl folosesc pe ăsta operat săracul mai mult și simt că nu e bine!Urmează operația la picior să o fac luna viitoare. Tot timpul zic luna viitoare și mai intervine câte ceva! Așa că nu știu dacă am terminat-o cu operațiile! În primul rând că mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta, asta, pe mine m-a iubit Dumnezeu și publicul!”, a mai spus aceasta.