Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are: „Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem”

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe de muzică populară din România. De-a lungul anilor a muncit foarte mult, iar acum culege roadele şi se bucură de viaţă.
Alina Costache
17 nov. 2022, 22:44
Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are:

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are. Celebra cântăreață a avut la un moment dat o reacție dură la adresa colegilor săi de breaslă care se plâng de veniturile mici din partea statului. Aceasta susține că niciunul dintre ei nu ar avea motive să facă asta, deoarece majoritatea au venituri uriașe din concerte și evenimente.

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are

Cântăreața a mărturisit că este extrem de mulțumită de suma pe care o primește de la stat și că se descurcă de minune cu acești bani. Elena Merişoreanu a declarat că primește o sumă frumușică, mai exact, nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de lei. „Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei”, spunea artista în cadrul unei emisiuni.

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu a vorbit deschis și despre investițiile sale financiare. Celebra cântăreață a dezvăluit că se implică activ în creșterea nepoților. “Pentru ce muncesc? Să le dau și lor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâine. Dar tot mai zice: `mamaie, așa ceva…”, a mai povestit celebra artistă.

Citeşte şi: Elena Merișoreanu a rămas blocată când a văzut factura la gaz: „Dacă vă spun, vă speriați!”

Câte operații estetice are Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu are 75 de ani, însă este mereu tonică și cu zâmbetul pe buze. De o viață întreagă încântă publicul cu vocea ei. Fiind persoană publică este foarte important aspectul fizic, face tot ce e posibil să arate mereu bine.

Eu îmi fac intervenții de astea estetice în fiecare an, dar nu mă operez. Uite, tocmai mi-am băgat niște botox în frunte și mi-a băgat și niște fire în obraz să mai ridice, nițel fața! Operații nu fac, mă pregătesc acum de altă operație, de cea la picior”, a dezvăluit artista, pentru Click!

În ultimul timp, cântăreața a avut ceva probleme de sănătate, a avut dureri foarte mari. „Pe celălalt, unde deja m-am operat, nici nu simt că-l am. Dar îl folosesc pe ăsta operat săracul mai mult și simt că nu e bine!Urmează operația la picior să o fac luna viitoare. Tot timpul zic luna viitoare și mai intervine câte ceva! Așa că nu știu dacă am terminat-o cu operațiile! În primul rând că mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta, asta, pe mine m-a iubit Dumnezeu și publicul!”, a mai spus aceasta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!