Elena Merișoreanu a rămas blocată când a văzut factura la gaz: „Dacă vă spun, vă speriați!”

Cea mai recentă factură primită la gaze a lăsat-o perplexă pe Elena Merișoreanu. Cântăreața de muzică populară deja nu mai face față cheltuielilor uriașe, iar iarna nici măcar nu a venit. 

04 nov. 2022, 13:49
Elena Merișoreanu a rămas blocată când a văzut factura la gaz: „Dacă vă spun, vă speriați!”

Elena Merișoreanu și soțul ei locuiesc într-o vilă destul de mare, iar costurile pentru întreținere sunt pe măsură, mai ales în contextul conglomeratului de crize prin care trece România.

6.000 de lei este factura de gaz a artistei, deci o sumă mai mare decât pensia. Cântăreața încasează o pensie de 5.000 de lei. Ea a fost angajată la Ansamblul Rapsodia Română. Soțul ei primește o pensie de 20.000 de lei. În tinerețe a lucrat în structurile MApN, ca general și colonel.

„Dacă vă spun cât mi-a venit factura la gaze luna asta, vă speriați! Am de plătit 50-60 de milioane (n.r. – 6.000 de lei)! Am rămas interzisă atunci când am văzut”, dezvăluit vedeta, potrivit Fanatik.

 

Elena Merișoreanu și soțul ei, un cuplu darnic

 

Elena Merișoreanu are patru centrale acasă. Pe lângă cheltuielile cu încălzirea casei, ea obișnuiește să ofere sume consistente copiilor și nepoților. Noroc de soț, spune artista.

„Noroc cu bărbată-miu că el are pensie mare, că altfel nu știu de unde dădeam eu banii ăștia! Noi stăm la casă, e adevărat că avem patru centrale!

Mai vin și fetele pe la noi, le-am aranjat, ele stau la casele lor, dar tot vin pe la mine ca să le dau bani, că așa sunt învățate! Eu le dau, ce să mai fac eu cu banii acum, la vârsta asta, dacă nu le dau lor, nu?”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click.