Elena Merișoreanu, dezvăluiri tulburătoare din relația cu soțul ei. Cum a trecut peste infidelitățile lui: „El nu e proprietatea mea și nici eu a lui”

Elena Merișoreanu a dezvăluit cum a aflat de infidelitățile soțului ei, dar și cum a reușit să treacă peste ele. Îndrăgita artistă a fost extrem de tolerantă cu bărbatul de lângă ea, și asta întrucât era plecată cu lunile prin turnee.

22 mai 2023, 11:29

Elena Merișoreanu este împreună cu soțul ei de mai bine de 50 de ani. În relația lor nu a fost totul numai lapte și miere, dar artista a dat dovadă de înțelegere și toleranță și a ales să-și țină omul iubit aproape. Îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit că, atunci când soțul său a călcat strâmb, ea a alergat la mama ei să o sfătuiască, iar sfaturile primite au ajutat-o să depășească impasul din cuplu.

Cum a trecut Elena Merișoreanu peste infidelitățile soțului: „El nu e proprietatea mea și nici eu a lui”

Cu bune, cu rele, am trecut peste toate și avem 50 de ani de căsnicie. Să nu zică lumea că am eu nu știu ce viață. A fost bine, a fost și mai puțin bine, dar am trecut peste toate. În viață trebuie să fii tolerant. Când există și copii, trebuie să fii responsabilă și conștientă că acei copii au nevoie și de tată.

Citeste si Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda: „Am fost și la un pas de nuntă”

Eu nu am fost o femeie neglijată. Da, recunosc, am fost înșelată, dar am fost și eu plecată mult pe afară. Plecam și câte șase luni. Dar nu mi-am făcut probleme din cauza asta. Dacă el era cum trebuie acasă, ce mai contează. El nu e proprietatea mea și nici eu a lui. Trebuie să existe înțelegere, atâta timp cât nu am dus lipsă de nimic, nu îmi fac probleme.

Așa sunt bărbații, mai calcă strâmb. Femeile sunt de vină, știi cum e, ele ridică coada. Dacă nu dau și ei curs înseamnă că sunt proști, hai să fim sinceri. Asta este, poate e la mijloc și curiozitatea. Dar cred că bărbații mai mult prețuiesc familia. Chiar dacă se mai duce și la alta, își dă seama că soția e soție și alea sunt amante.

Pe mine nu prea m-a afectat că m-a înșelat, nu pot spune că am suferit crunt. Am avut noroc de mama mea, care mi-a dat sfaturi extraordinar de bune și a avut mare dreptate cu tot. Nu am simțit nevoia să mă răzbun pe el, pentru că răzbunarea e arma prostului”, a spus artista pentru FANATIK.

Citeste si Fosta iubită a lui Ion Țiriac a întors toate privirile la Campionatele Europene de gimnastică ritmică din Azerbaidjan. La 47 de ani, Irina Deleanu arată ireproșabil