Fosta iubită a lui Ion Țiriac a întors toate privirile la Campionatele Europene de gimnastică ritmică din Azerbaidjan. La 47 de ani, Irina Deleanu arată ireproșabil

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a participat, recent, la Campionatele Europene de gimnastică ritmică de la Baku (Azerbaidjan), unde România a fost a 11-a din 17 echipe. La 47 de ani, Irina Deleanu, care conduce Federația Română de Gimnastică Ritmică, arată ireproșabil.

22 mai 2023, 10:16

Fosta iubită a lui Ion Țiriac se află la conducerea Federației Române de Gimnastică Ritmică de șase mandate și a fost realeasă în funcție, în februarie, în unanimitate de către cei 24 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de Alegeri.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a întors toate privirile la Campionatele Europene de gimnastică ritmică din Azerbaidjan

Irina a fost prezentă la Campionatele Europene de gimnastică ritmică de la Baku (Azerbaidjan), unde România s-a clasat pe locul 11 din cele 17 participante. Pe podium s-au afla Bulgaria (locul 1 – 324,500 puncte), Ucraina (locul 2- 311,800), Israel (locul 3 – 310,200).

Irina Deleanu a întors toate privirile la petrecerea de final, unde a apărut într-o ținută sclipitoare și elegantă.

La 47 de ani, Irina Deleanu arată ireproșabil

De curând, fosta campioană a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte, dar și plăcerea vinovată de care se bucură uneori doar dimineața. Fosta mare gimnastă face mult sport și ține cont de alimentație.

Sunt foarte atentă la ce mănânc și am un program riguros, pe minute pe secunde. Și bineînțeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine și mă și menține în formă. Așa fizic, pot să duc tot ce am de dus. În același timp mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie și de exerciții fizice la sală și atunci combin mișcarea în aer liber, cu jogging-ul, cu exerciții pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse.

Citeste si Unica fiică a lui Ion Țiriac arată demențial! Natalia a uimit-o pe Simona Halep: ”Megan Fox!?”

Acum m-am obișnuit cu regimul pe care îl am, mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă”, a dezvăluit Irina potrivit prosport.ro.

Irina nu se abține de la micile plăceri, dar și le satisface ocazional. Iar regula de aur atunci când mănâncă un lucru la care poftește este să-l mănânce dimineața.

Am descoperit niște eclere, care au două păcate pe lângă caloriile pe care le au sunt și cu cafea, și dacă Doamne ferește le mănânci seara nu mai dormi”, a completat Irina Deleanu.

Când nu face sport, fosta iubită a lui Ion Țiriac merge câte 10.000 de pași. Singura zi în care Irina nu face sport este una pe care și-o alege în weekend, dar nici atunci nu este complet inactivă.

De obicei, în weekend mă relaxez, dar totuși fac 10.000 de pași, adică în plimbare”, dezvăluie fosta sportivă.

Citeste si VIDEO EXCLUSIV! Ţiriac, petrecere colosală cu Piero Ferrari, moştenitorul dinastiei Ferrari, şi iubitele în Poiana Braşov! Imagini de colecţie! Miliardarul şi-a comandat Crăciun în aprilie!