Elena Merişoreanu a slăbit 5 kg în timp-record. Cum arată meniul artistei

Diagnosticată cu artroză într-un stadiu destul de avansat la ambele picioare, îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merişoreanu a fost nevoită să se supună la două intervenţii chirurgicale. principala recomandare post-operatorie a fost aceea de a slăbi câteva kilograme bune, pentru ca greutatea în exces să nu mai pună presiune pe articulaţii şi, astfel, să-i provoace dureri.

10 oct. 2022, 10:10

Elena Merişoreanu a slăbit 5 kg în timp-record, asta după ce medicii i-au recomandat să scape de cel puţin 15 kg. Cântăreaţa a recurs la o dietă sănătoasă. Astfel, de la 80 kg, artista a reuşit să ajungă la 75 kg într-un timp destul de scurt. A adoptat un stil de viaţă sănătos şi a eliminat complet din alimentaţia sa produsele de panificație şi mâncarea grasă.

Elena Merişoreanu a slăbit 5 kg în timp-record. Cum arată meniul artistei

Printre alimentele pe care le privilegiază în noua ei dietă se numără carnea, în special carnea de pui, şi peştele, pe care le consumă cam de trei-patru ori pe săptămână.

Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie să slăbeasc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești. Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

De asemenea, în meniul ei zilnic se regăsesc fructe şi legume. De asemenea, atât cât îi permite timpul, artista face şi mişcare, chiar dacă aceasta se rezumă la plimbări prin curte.

Citeste si Scandal în folclorul românesc. Ce a păţit Elena Merișoreanu la un concert: „Să ajungă și ei la anii noștri să fie iubiți și ei cum suntem noi”

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb”, a declarat artista într-un interviu dat cu câteva luni în urmă.

Artista nu mai onorează toate evenimentele la care este invitată

În plus, Elena Merișoreanu a spus că din cauza problemelor de sănătate, a început să fie selectrivă când vine vorba de concerte și evenimente.

Nu am mai cântat decât așa, pe la aniversări, la botezuri și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori. Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga„, a conchis cântăreața de muzică populară.

Citeste si Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui”