Elena Merișoreanu a plecat din România. A părăsit țara în urmă cu câteva zile

Sfinții Contantin și Elena e un motiv bun de petrecere în rândul vedetelor. Elena Merișoreanu își serbează onomastica departe de România, prin muncă.

21 mai 2023, 18:05
Elena Merișoreanu a plecat din România. A părăsit țara în urmă cu câteva zile

Elena Merișoreanu nu e singura din familia ei care își serbează ziua. Are mulți în familie pe care îi cheamă Constantin sau Elena. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară își serbează ziua în Italia, unde pleacă alături de Sofia Vicoveanca.  În familia artistei motivele de petrecere sunt cu atât mai mari, cu cât nepoata acesteia urmează să aducă pe lume un băiețel.

Citește și Elena Merișoreanu, de urgenţă la spital chiar înainte de Revelion. A fost nevoie să fie operată

Anul trecut petrecerea Elenei Merișoreanu s-a desfășurat acasă, în România, dar anul acesta a ales să plece departe de casă. Nu va fi alături de toți cei dragi, însă se va bucura de peisaje mirifice și de o atmosferă de poveste. Artista cântă în Italia pentru românii de acolo.

„O să îmi petrec ziua într-un cadru extraordinar de frumos și departe de țară. O să fiu la Festivalul Românilor din Italia, la Roma este o sărbătoare mare pentru ei. Vin mii de oameni acolo, este foarte frumos și vom avea spectacol. Va fi ca un fel de bâlci. Vin românii din toată Italia. Ține două zile și eu am să plec cu Sofia Vicoveanca, cu Georgel Nucă și o să fie o sărbătoare frumoasă. Seara vom merge la un restaurant unde bineînțeles că vom cânta pentru că asta ne este meseria. O să petrecem frumos”, a dezvăluit ea pentru Wowbiz.

Solista a spus că ziua de 21 mai e un prilej de petrecere în toată familia ei. Fiica și nepoții și nepoatele artistei mai poartă și ei aceste nume așa că distracția va fi în toi și în România.

Citește și Elena Merișoreanu, pe patul de spital. Artista a fost operată de urgență

„Acasă am o mulțime de sărbătoriți. Nepotul meu este Richard Constantin, am ținut neapărat să aibă și nume sfânt. O am pe fiica mea pe care o cheamă Ela și este și Elena, una dintre nepoatele mele este tot Elena și uite așa avem familia plină de sărbătoriți, dar eu anul acesta petrec departe. Vrem să bucurăm și sufletele celor care duc dorul de țară”, a dezvăluit ea.