Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia: „Răbdare, vei putea merge iar”

Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia. La jumătatea lunii august, artistul și soția lui, Codruța Filip, au plecat într-o binemeritată vacanță, care s-a dovedit a fi un coșmar. Artistul s-a accindentat în timp ce era pe skijet și a fost operat de urgență.

08 sept. 2023, 09:38
Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia: „Răbdare, vei putea merge iar”
Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia

Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia. Bărbatul este foarte activ în mediul online, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui. De curând, artistul a ținut să își informeze fanii că se simte mai bine și a început să facă exerciții.

Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia

Recent, soțul Codruței Filip le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale care este starea sa de sănătate. Artistul a ajuns în punctul în care reușește nu doar să meargă, cu ajutorul cârjelor, ci și să facă exerciții care să-l ajute să se pună, mai repede, pe picioare.

„Am început dimineața cu exerciții”, a scris Valentin Sanfira la imaginea postată.

Citește și: Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a fost operat. Imagine emoționantă cu artistul: „Prima zi de fizioterapie”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentin Sanfira (@valentinsanfira)

Imediat după ce a postat imaginile, a primit o mulțime de comentarii de susținere. Iată doar câteva dintre ele: „Însănătoșire grabnică, recuperare ușoară!”/ ”Multă sănătate”/ ”Cu ajutorul lui Dumnezeu o să te faci bine!”/ ”Scena te așteaptă!! Publicul te iubește!! Familia o ai lângă tine”/ ”Răbdare, vei putea merge iar”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Valentina Sanfira a precizat că este nevoit să își anuleze viitoarele evenimente programate, deoarece nu va putea să le onoreze, pentru că trebuie să se recupereze după operația suferită.

Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.

Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos.

Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!„, a declarat Valentin Sanfira, pe pagina sa de Facebook.