Elena Udrea a explicat gestul după 8 ani. De ce și-a acoperit nasul cu degetul, în Parlament

La opt ani de zile de când Elena Udrea a făcut gestul cu degetul la nas, fostul ministru a revenit cu primele explicații. Controversatul om de încredere al lui Traian Băsescu a povestit ce l-a determinat să transmită informații codate. 

20 feb. 2023, 12:11
Elena Udrea a explicat gestul după 8 ani. De ce și-a acoperit nasul cu degetul, în Parlament

Elena Udrea a făcut dezvăluirile din spatele gratiilor, în cadrul unei emisiuni TV, în acest weekend. Spune adevărul fostul ministru?!

„Eu am spus doar jumătate de adevăr. În mod real, gestul l-am aflat de la fostul meu prieten de la momentul acela și care reprezenta gestul pe care îl făcea Celine Dion cu soțul ei, însemna că eu sunt în siguranță în prezența lui.

A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare. Este un fel de ‘știu totul despre voi’. Ce am și făcut mai departe, i-am denunțat, am vorbit despre ei”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu Realitatea Plus.

 

Elena Udrea a vorbit și despre „statul paralel”

 

De asemenea, Udrea a mai fost provocată să vorbească și despre „statul paralel”.

„Arestarea mea a avut două obiective: dorința lui Koveși de a avea acel dosar și doi, grupul de la Cluj avea nevoie să intru eu la închisoare. Capul grupului de la Cluj este Florian Coldea. (n.r. – Mai sunt) Neluțu Varga, Ioan Rus și, acum, si Grindeanu.

Ei controlează și influențează justiția, prin Koveși la nivel național. Există în justiție două tabere: unii care sunt patrioți și luptă pentru suveranitatea României, care încearcă să blocheze acest asalt care vine de la Bruxelles și există gruparea aceasta hashtag, pe care ați văzut-o protestând și susținând același plan pe care îl are și Kovesi.

Această grupare are ca vârf de lance pe Kovesi, Macovei, Prună, ăsta este modelul Soros. Europa este condusă de femei, iată și Maia Sandu.

Deci grupul de la Cluj, în cazul meu, a făcut ca la presiunea lui Kovesi să încalce decizia CCR. Am probe în sensul ăsta, am înregistrări audio, mesaje, care arată clar că a manipulat judecători să încalce decizia CCR (…)”, a declarat, printre altele Elena Udrea, potrivit sursei citate.

Fostul ministru a fost condamnat la șase ani de închisoare.