Elena Udrea a gătit sarmale şi a împodobit bradul FOTO

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a pregătit pentru Crăciun. A gătit sarmale, salată de boeuf şi a împodobit şi bradul. Dovadă stau fotografiile postate de ea pe Facebook.

RomaniaTV.net
24 dec. 2011, 09:35

Pentru Elena Udrea, Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an. Ministrul a decis să împartă cu fanii săi de pe internet bucuria pregătirilor de sărbătoare şi a postat, pe pagina de Facebook, fotografii în care găteşte, împodobeşte bradul şi se bucură, alături de copii, de venirea Moşului.

Ministrul a împodobit bradul de Crăciun şi şi-a pus la încercare talentele de bucătăreasă pentru a pregăti sarmale şi salată de boeuf. Rezultatele muncii Elenei Udrea au putut fi admirate şi de fani, pe pagina personală de Facebook.

„Am făcut sarmale şi salată de boeuf, am aranjat masa şi am împodobit bradul. Ba chiar i-am aşteptat pe colindători cu covrigi şi mere”, a scris Elena Udrea pe Facebook, unde a pstat şi fotografiile.

Şi pentru că nu este încă mamă, Elena Udrea a împărţit bucuria venirii lui Moş Crăciun alături de un grup de copii nevoiaşi.
Experienţa pare să o fi emoţionat pe Elena Udrea pentru că, recent, a dezvăluit într-un interviu că îşi doreşte un copil.

A doua zi de Crăciun, ministrul se va afla pe pârtie în Poiana Braşov, la inaugurarea acesteia.

„Luni voi fi pe pârtie, la inaugurarea celei mai mari pârtii construite din 1990 încoace, în Poiana Braşov. Unde e loc de sanie, acolo voi fi şi eu”, a spus Udrea.