Elena Udrea, ANUNŢ-SURPRIZĂ: Cel mai probabil nu voi candida la funcţia de preşedinte al PMP la Congres

Preşedintele PMP Elena Udrea a anunţat luni că, "cel mai probabil", nu va mai candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii, la congresul partidului, din luna februarie.

12 ian. 2015, 14:59
Elena Udrea, ANUNŢ-SURPRIZĂ: Cel mai probabil nu voi candida la funcţia de preşedinte al PMP la Congres

Elena Udrea a decis să nu mai candideze la şefia PMP. „Cel mai probabil nu mai candidez la funcţia de preşedinte al partidului”, a spus Udrea.

Întrebată care a fost motivaţia pentru care nu va mai candida la funcţia de preşedinte, Udrea a răspuns: „Nu am spus că nu mai candidez, am spus că cel mai probabil «nu». Astăzi am luat decizia să mutăm congresul, să vedem până atunci”.

Udrea a precizat că s-a decis devansarea datei Congresului PMP din 21 martie pentru 8 februarie.

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, o nouă mişcare pe Facebook FOTO

„PMP a decis azi să devanseze data congresului. Aveam congresul stabilit pe 21 martie, am propus CEN să organizăm congres pe data de pe 8 februarie, în așa fel încât noua conducere a partidului să stabilească o strategie în conformitate cu statutul de partid de opoziție al PMP”, a declarat Udrea.

E congres pe data de 8 februarie, vom vedea atunci cine se înscrie în competiţe, important este ca viitoarea conducere a partidului, indiferent din cine va fi formată, ea să vină cu o viziune care să conţină o strategie de partid de opoziţie, suntem singurul partid de opoziţie la o guvernare PSD-PNL. Constatăm că astăzi toată lumea este la putere: PSD prin Guvernul Ponta şi PNL prin domnul Iohannis”, a explicat liderul PMP.  

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA: Alegerea lui Iohannis nu va rezolva problemele. Se va alege PRAFUL de speranţele noastre