Elena Udrea, atac la magistraţii Înaltei Curţi: Unul dintre judecători a fost consilierul Laurei Kovesi

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook prin intermediul echipei sale de comunicare în care acuză pe cei care îi decid soarta în dosarul Gala Bute că au legături cu procurorul-şef Laura Codruţa Koveşi. Fosta şefă PMP susţine că unul dintre judecători a fost consilierul personal al şefei DNA.

02 apr. 2015, 10:16
Elena Udrea, atac la magistraţii Înaltei Curţi: Unul dintre judecători a fost consilierul Laurei Kovesi

Elena Udrea îi atacă pe judecătorii instanţei supreme într-un  nou mesaj pe Facebook, postat de echipa sa de comunicare.

Citeşte şi: Elena Udrea află dacă rămâne după gratii. Striblea: Arestul, decis pe FABULAŢII ale presei şi procurorilor

„Lupta pentru libertate a Elenei Udrea se poartă cu oamenii lui Koveşi

Unul dintre judecătorii care analizează astăzi contestaţia avocaţilor fostului ministru a fost consilier personal al Laurei Codruţa Koveşi. 
La fel cum consilieri ai lui Koveşi sunt şi cei care instrumentează dosarul „Gala Bute”.

Practic, atât procurorii, cât şi judecătorii sunt sau au fost ombilical legaţi de procurorul-şef DNA„, a postat echipa de comunicare a Elenei Udrea pe pagina ei de Facebook.

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă joi contestația formulată de Elena Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul „Gala Bute”

În 23 martie, ÎCCJ a admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul fostului ministru Elena Udrea pusă sub acuzare în dosarul „Gala Bute”.

Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie.

Citeşte şi: Cum a speriat Elena Udrea şantajiştii din cazul Lucinschi: Şpagă de 25.000 de euro, returnată de frică

În dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.