Elena Udrea, tun imobiliar. Fosta blondă de la Cotroceni construieşte 10.000 de apartamente la Cluj!

În ultima perioadă Elena Udrea și partenerul său de viaţă, Andrei Alexandrov, au fost văzuți destul de des în Cluj.

17 iun. 2021, 10:24
Elena Udrea, tun imobiliar. Fosta blondă de la Cotroceni construieşte 10.000 de apartamente la Cluj!

Elena Udrea, tun imobiliar Potrivit surselor EvZ, începând de miercuri cuplul Udrea-Alexandrov sunt parteneri în cel mai mare proiect de imobiliare din Cluj.

Elena Udrea, tun imobiliar. Fosta blondă de la Cotroceni construieşte 10.000 de apartamente la Cluj!

Astfel, e de menţionat că cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est, a demarat şi se construieste la Cluj! Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City, viitorul mini-oraș, construit pe dealul Borzaș din Municipiul Cluj-Napoca, pe o suprafata de 350.000 mp.

Sunt proiectate nu mai puţin de 10.000 de apartamente, un mall, hoteluri, restaurante, un parc de 2 ha, creșă, grădiniță, școală, dar și un heliport. Transportul spre aeroport și spre oras se face cu telegondola, livrările în interiorul cartierului se fac cu drona, fiind stabilite stații de încărcare a mașinilor electrice.

„Mall-ul de la TSC va avea 100.000 mp, iar livrările la domiciliu în interiorul acestui megacomplex vor fi efectuate cu ajutorul dronelor. TSC va fi realizat pe un teren de 350.000 mp de pe str. Moș Ion Roată, pe unul dintre dealurile Clujului, în apropiere de Iulius Mall. Acesta este conceput ca un mic oraș prin care vor circula autobuze electrice, șoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare și zgomot vor fi identificate prin senzori.

O telegondolă va lega cartierul de aeroport, dar și de centrul comercial Iulius Mall. Cartierul va avea stații pentru încărcat mașini electrice, concierge și stație pentru drone, cu care vor fi livrate pachete la domiciliu. Proiectul prevede și amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa și piscină interioară și exterioară”.

Apartamentele au fost deja puse în vânzare, primul bloc fiind vândut în totalitate în mai puțin de două luni. Proprietarii Transilvania Smart City  sunt 90% SC Realtopfarma SA, SC Chester SRL, SC Merlin Constructii SRL si SDC Imobiliare, fiind constructorul proiectului care deține și 1% din acesta. Finanțarea megaproiectului se face din surse proprii ale proprietarilor si din finanțări externe, mai multe fonduri mari de investiții de afară fiind implicate.

Citeşte şi: Dosarul „Gala Bute”, amânat până în noiembrie. Elena Udrea cere anularea sentinţei
 


loading...
Partenerii noștri