Elena Udrea, detalii NEŞTIUTE despre alegerile prezidenţiale: „Am votat cu Viorica Dăncilă. Cred că ar fi fost mai bună”

Elena Udrea a dezvăluit cu cine a votat la alegerile prezidenţiale 2019. Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a precizat că ar fi vrut ca Viorica Dăncilă, candidatul PSD, să fie preşedinte pe motiv că "ar fi fost un gospodar mai bun pentru România".

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 05:42
Elena Udrea, detalii NEŞTIUTE despre alegerile prezidenţiale: „Am votat cu Viorica Dăncilă. Cred că ar fi fost mai bună”

Întrebată dacă şi-a meritat Klaus Iohannis cel de-al doilea mandat, Elena Udrea a explicat că mulţi români au ales „răul cel mai mic”.

„Mulţi au ales iarăşi răul cel mai mic. Probabil că nu au avut nicio altă opţiune. Eu cred că ar fi fost mai bună doamna Dăncilă. Este femeie, e mai aplicată, mai umană, mult mai aproape de oameni. Cred că ar fi fost un gospodar mai bun pentru România şi întotdeauna o femeie este mai bine primită chiar şi la nivelul instituţiilor internaţionale. Deci cred că ar fi fost un preşedinte mai bun. Da, eu am votat cu doamna Dăncilă”, a declarat Elena Udrea, în interviul acordat jurnalistei Denise Rifai, la Kanal D.

Fosta şefă a Cancelariei prezidenţiale în primul mandat al lui Traian Băsescu a explicat de ce a votat cu Viorica Dăncilă.

„Pentru mine, o femeie care a adoptat un copil înseamnă enorm. Deci, pentru mine, să îţi asumi să creşti un copil, spune foarte multe despre o femeie şi despre familia ei.
S-a votat cu domnul Iohannis, să sperăm că în al doilea mandat o să se implice mai bine în viaţa poporului nostru”, a adăugat Udrea.

Klaus Iohannis a învins-o pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, desfăşurate în noiembrie 2019

Elena Udrea a rupt tăcerea despre relaţia cu Traian Băsescu. S-a iubit cu fostul preşedinte? „Am plătit scump”


loading...
Partenerii noștri