Elena Udrea a rupt tăcerea despre relaţia cu Traian Băsescu. S-a iubit cu fostul preşedinte? „Am plătit scump”

Elena Udrea a rupt tăcerea în legătură cu speculaţiile care au existat de-a lungul timpului, şi anume că s-ar fi iubit cu Traian Băsescu. Fosta blondă de la Cotroceni a negat vehement acest lucru, mărturisind că relaţia lor a fost strict profesională şi de prietenie, iar soţia fostului preşedinte nu a fost niciodată deranjată de aceste bârfe.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 21:10

Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și mă uit că de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump.

Elena Udrea, despre relaţia cu familia lui Adrian Alexandrov: „Nu mă cunosc cu soacra mea, ea locuieşte în Italia”

Adică atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Tot ce am realizat eu în cariera mea politică pe care mi-am dorit-o, a fost ce mi-am dorit, după copilul meu, este ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu.

Elena Udrea lămureşte destinatarul gestului care a făcut-o celebră

Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost o relație extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, așa au făcut și mulți alții, spuneam femei și bărbați, însă asta a fost tot.”, a explicat Elena Udrea la emisiunea moderată de Denise Rifai.

„Nu m-am simţit trădată de Traian Băsescu”

„Am avut o relaţie bună cu Maria Băsescu, am petrecut destule concedii împreună. Niciodată nu s-a făcut vreo aluzie cu privire la bârfele legate de relaţia cu Traian Băsescu.

Nu m-am simţit trădată de Traian Băsescu atunci când am fost arestată. S-a comportat cum m-am aşteptat, de fapt nici nu am avut aşteptări. Vorbesc destul de des cu Traian, cu fetele, cu Elena şi Ioana.„, a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea: „Băsescu e genul de bărbat despre care ştii că este puternic imediat cum îl vezi” 


loading...
Partenerii noștri