Elena Udrea detonează bomba în emisiunea lui Denise Rifai. A fost iubita lui Traian Băsescu atunci când îşi exercita funcţia?

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" va avea premiera marţi seara, la Kanal D. Prima invitată care va răspunde întrebărilor "picante" ale jurnalistei este chiar Elena Udrea, fostu ministru al Turismului.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 15:35
Elena Udrea detonează bomba în emisiunea lui Denise Rifai. A fost iubita lui Traian Băsescu atunci când îşi exercita funcţia?

Telespectatorii vor avea ocazia să afle răspunsul la o serie de întrebări dure şi directe, care au fost pe buzele multora de=a lungul timpului.

 „Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevarul de la invitatii mei; asadar imi doresc sa fac lumina intr-o serie de aspecte din viata profesionala sau personala a invitatilor mei, astfel incat publicul sa isi contureze o imagine cat mai aproape de realitate asupra celor invitati in platoul emisiunii. In prima editie, ce va fi difuzata marti, in fata mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a starnit adevarate valuri mediatice”, a declarat Denise Rifai.

Citeşte şi: Ce regrete are Denise Rifai, cea mai dură femeie de pe micul ecran: „Mi-ar plăcea să am o familie şi să fiu mamă de băiat”

Elena Udrea a fost iubita lui Traian Băsescu?

Se pare că printre cele 40 de întrebări care îi vor fi adresate fostului ministru al Turismului se numără și cea cu privire la relația dintre ea și Traian Băsescu. Astfel, întreaga lume va afla ce a fost, de fapt, între cei doi și dacă Elena Udrea a fost într-adevăr iubita șefului statului de la acea vreme.

Uitati cum sunt privite femeile in politica, ce tip de intrebari sunt puse femeilor in politica. Ma intreb daca pe Victor Ponta sau pe domnul Iohannis ii intreaba cineva asa ceva… Asta a fost unul din atacurile mizerabile pe care eu, ca femeie, a trebuit sa le suport timp de 10 ani de zile in politica…”, a spus Elena Udrea, la acea vreme.


loading...
Partenerii noștri