Elena Udrea, dezvăluiri uluitoare despre drama din Costa Rica. „Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul. S-au făcut nişte abuzuri uriaşe”

Elena Udrea a dezvăluit, joi, că nu trebuia să fie arestată în Costa Rica, unde, din punctul ei de vedere, "s-au făcut nişte abuzuri uriaşe". Fostul ministru al Dezvoltării a afirmat că fuga în altă ţară "nu e o soluţie", însă a dat de înţeles că în instanţă "un judecător nu răspunde" pentru că "la ei e ca şi cum ar fi spus Dumnezeu.

15 apr. 2021, 20:52
Elena Udrea, dezvăluiri uluitoare despre drama din Costa Rica. „Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul. S-au făcut nişte abuzuri uriaşe”

Elena Udrea a fost întrebată dacă are o variantă de fugă din ţară. Fostul candidat al alegerile prezidenţiale a mărturisit că acest lucru „nu e o soluţie” pentru că se bazează pe judecători „recunoscuţi că judecă destul de corect”.

„Am fost plecată, nu e o soluţie. Eu mă bazez pe faptul că sunt nişte judecători, nişte complete, recunoscuţi că judecă destul de corect. Ei au ciocănelul.

Tu dacă greşeşti, răspunzi. Un judecător nu răspunde. La ei e ca şi cum ar fi spus Dumnezeu. De ce nu există legea răspunderii magistraţilor. Îmi pare rău că n-am fost atentă la ce se întâmplă cu ţara. Când eram noi la guvernare, credeam că mergem în direcţia bună”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu acordat Evz.

Citeşte şi: EXCLUSIV Traian Băsescu, scenariu-şoc privind criza din coaliţia de guvernare. „Un Guvern PNL – PSD ar fi o soluţie mai solidă decât alianţa cu USR. Deocamdată îi împiedică preşedintele”

De asemenea, fostul ministru a mărturisit că „nici măcar nu ai unde să mergi în lume” pentru că „nu poţi fi la mâna cuiva, cum a fost Mazăre în Madagascar”.

„Pentru toţi cei care au suferit, poate e o satisfacţie amară. Nici măcar nu ai unde să mergi în lume. Oriunde te-ai duce, ei te aduc înapoi. Nu poţi fi la mâna cuiva, cum a fost Mazăre în Madagascar. Merită să rămâi să lupţi aici. Eu cred că Dumnezeu nu mă va lăsa. Am făcut lucruri bune, am făcut şi greşeli, nu neg.

Dacă eu am furat, toţi cei care spun asta să dea Dumnezeu să trăiască din suma pe care eu am furat-o. Eu nu am avut nervi să dau nişte oameni în judecată. Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul. În Costa Rica s-au făcut nişte abuzuri uriaşe. Ei nici măcar nu trebuiau să mă aresteze. Nu ai unde să te duci. Soluţia pentru mine e să stau aici”, a conchis Elena Udrea.

În urmă cu o lună, Elena Udrea spunea că motivarea sentinţei prin care a fost condamnată în dosarul campaniei electorale din 2009, afirmând că este „un abuz inimaginabil” şi a anunţat că va face plângere penală faţă de judecătorul care a pronunţat sentinţa în cazul său, conform News.ro.

Citeşte şi: Elena Udrea dezvăluie un secret din mandatul lui Traian Băsescu: Fostul preşedinte mereu a promovat asta!