Elena Udrea: Eu sigur nu voi candida la funcţia de primar al Capitalei

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat miercuri seară, la B1 Tv, că la nivelul organizaţiei pe care o conduce se cunosc propunerile pentru candidaturile la primăriile de sector şi Primăria Capitalei, însă vor fi anunţate public potrivit strategiei de campanie a democrat-liberalilor bucureşteni.

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 21:48
Elena Udrea: Eu sigur nu voi candida la funcţia de primar al Capitalei

Elena Udrea a precizat că nu va candida la funcţia de primar general.

Cunoaştem candidaţii la sectoare şi la Primăria Capitalei. Ne bazăm pe cercetări sociologice. Dincolo de toate preferinţele interne, noi vom merge pe opţiunile care vor avea cea mai mare susţinere în rândul electoratului. Vom anunţa candidaturile după un plan pe care fiecare partid îl are. (…) Am venit în faţa conducerii cu propunerea noastră şi ea a fost validată şi în cadrul Biroului Permanent Naţional. Eu cred că, atunci când va fi anunţat candidatul, toţi membrii PDL se vor aşeza în spatele acestuia şi-l vor susţine„, a declarat Elena Udrea, citată de AGERPRES.

Liderul democrat-liberalilor bucureşteni a precizat că nu va candida la Primăria Capitalei. „Eu sigur nu candidez„, a spus Udrea.

Elena Udrea a spus că, înainte de prezentarea candidaturilor, democrat-liberalii vor anunţa partenerii politici din alianţa pe care o vor realiza la nivelul Capitalei, fără a preciza, însă, care vor fi aceştia.

Liderul PDL Bucureşti a spus că obiectivul la alegerile locale al organizaţiei este un scor peste media naţională a partidului.

„Adică ne propunem să obţinem majoritatea în Consiliul General, primarul general şi majoritatea în consiliile locale”, a explicat Udrea.