ELENA UDREA: „În PSD, doar Năstase a avut ouă. La propriu”

Elena Udrea a vorbit, în exclusivitate la România TV despre sistemul care controlează România şi de slăbiciunea liderilor PSD care au renunţat prea uşor la guvernare.

RomaniaTV.net
20 nov. 2016, 20:00
ELENA UDREA: „În PSD, doar Năstase a avut ouă. La propriu”

Elena Udrea a reluat duminică seara războiul cu binomul Kovesi-Coldea. „Eu am spus mereu că victima nu sunt, ci sunt o ţintă. Primele mele cereri de arestare au venit dupa ce eu am facut niste denunturi, unul impotriva doamnei Kovesi si unul impotriva domnului Coldea. Referitor la cat de corect este si functioneaza acest sistem, noi avem servicii secrete militarizate, nu exista asa ceva nicaieri. Daca faci o plangere impotriva domnului Coldea, ajunge la Parchetul Militar. Pai cine are curaj sa il cerceteze pe Coldea? Nimeni”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate la România TV.

„Sistemul nu e reprezentat doar de servicii, ci si de oameni din institutii publice, care vor sa acapareze puterea. Oamenii acestia sunt aceiasi care au stat 10 ani si vor sa mai stea si in regimul lui Iohannis. Speranta mea e ca dupa 11 decembrie ce se intampla in România nu va mai continua. Noi am fost acolo cu totii, stim lucruri unii despre ceilalti”, a mai spus Udrea. Întrebată dacă sistemul lucrează pentru Iohannis, Udrea a fost fără echivoc: „Sigur, ca sistemul nu se poate numi pe sine. Presedintele trebuie sa fie sub control. Ce credeti ca se intampla daca eram eu presedinte si nu Iohannis? Stiau cine sunt de 10 ani”

Despre plecarea Guvernului Ponta, Elena Udrea crede că „a fost un moment in care au fost manipulati pe Facebook…Atunci a functionat…insa demisia lui Ponta si faptul ca PSD, cu Dragnea in frunte, sub presiunea dosarelor pe care le avea, au votat acest guvern le ia azi dreptul sa critice Guvernul, după care l-a acuzat pe fostul premier de slăbiciune pentru demisia prea uşoară din fruntea Guvernului: „Ca să fac o gluma acum, pana la urma cred ca de la PSD doar Nastase a avut oua..si alea la propriu, nu la figurat”.

Întregistrarea completă a emisiunii aici