Elena Udrea, incident neplăcut la Secţia de Poliţie. Ce a păţit fosta şefă PMP VIDEO

Incident la Secţia 2 de Poliţie, unde Elena Udrea a dat cu capul în pragul uşii de la maşină în momentul în care încerca să urce în automobil.

14 aug. 2015, 07:51
Elena Udrea, incident neplăcut la Secţia de Poliţie. Ce a păţit fosta şefă PMP VIDEO

Elena Udrea a trecut vineri pe la Secţia 2 de Poliţie pentru a da cu subsemnatul la măsura controlului judiciar impusă în dosarul Gala Bute.

Citeşte şi: Udrea: Iohannis se plimbă cu Prima Doamnă sub pretextul că reprezintă ţara. Scump, domnule scump…

La ieşire, fosta şefă PMP a fost întrebată despre faptul că Marian Vanghelie a fost văzut făcând gestul cu degetul dus la nas, gest la care a recurs şi ea atât în Parlament când colegii săi au votat arestarea ei, dar şi atunci când a fost dusă în arest. În acest sens, Elena Udrea a precizat: „Nici n-am văzut ce gest a făcut şi nici nu mi-a spus cui s-a adresat. Întrebaţi-l pe el!”, a menţionat fosta şefă PMP.

Udrea a adăugat că a vorbit zilele trecute şi cu fostul preşedinte Traian Băsescu despre „ce se întâmplă azi în România.

La intrarea în maşină, Elena Udrea s-a lovit destul de puternic cu capul de plafonul maşinii.

Citeşte şi:Elena Udrea, ATAC la cei care vor „să preia controlul ţării în spatele perdelelor de fum”

Fosta şefă PMP este judecată în continuare sub control judiciar în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.