Elena Udrea, ipostază inedită. Unde a fost surprins fostul ministru al Turismului

Elena Udrea a fost surprinsă, recent, într-o ipostază în care rar poate fi văzută. Fostul ministru al Turismului a fost fotografiat de papparazzi într-un loc în care, cel mai probabil, merge să-şi caute alinare.

23 nov. 2021, 09:41

Elena Udrea, unul dintre cele mai controversate personaje din lumea politică, îşi găseşte liniştea în biserică. Recent, paprazzii Spynews au surprins-o ieşind dintr-un lăcaş de cult din Capitală. Înainte de a ieşi din curtea bisericii, Udrea a vorbit preţ de câteva minute cu un preot.

Elena Udrea, surprinsă într-o ipostază inedită

Extrem de elegantă, fosta consilieră a lui Traian Băsescu s-a îndreptat către bolidul de lux care o aştepta în parcare. După cum se vede din imagini, Udrea a ales o ţinută compusă dintr-o rochie mulată de culoare verde, care i-a pus în evidență trupul, şi un pulover nude. Poşeta a asortat-o cu puloverul, în timp ce pantofii cu toc i-a asortat cu rochia verde.

Citeste si Ilie Stan, detalii picante despre aventura cu Elena Udrea. „Ați văzut cum arăta!”

La scurt timp după ce s-a urcat la volanul bolidului de lux, Elena Udrea i-a făcut semn unei persoane nevoiaşe, care se afla în apropierea bisericii, să vină la maşină şi i-a întins o sumă de bani.

Citeste si Imagini unice cu Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni, surprinsă în piaţă, în trening şi cu geantă Channel. Cum face fostul ministru al Turismului cumpărăturile în România – FOTO

Parcursul politic al Elenei Udrea

Elena Udrea a deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului.

A fost membră a Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal. La începutul anului 2014, Udrea a demisionat din PDL și s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară, din care s-a autosuspendat pe 30 ianuarie 2015. Din partea PMP a participat la alegerile prezidențiale române din 2014, însă a obţinut un scor mic în primul tur.

Udrea a fost o apropiată a președintelui Traian Băsescu, contestată puternic atât de oponenții, cât și de susținătorii acestuia. A fost implicată în mai multe dosare penale și a fugit în 2018 din România, fiind încarcerată pentru scurt timp în Costa Rica.