Ilie Stan, detalii picante despre aventura cu Elena Udrea. „Ați văzut cum arăta!”

Ilie Stan, fost jucător şi căpitan la Steaua, a fost invitatul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu", realizată de Ovidiu Ioaniţoaia, unde a vorbit și despre aventura pe care a avut-o în tinereţe cu Elena Udrea.

28 oct. 2021, 17:20
Ilie Stan, detalii picante despre aventura cu Elena Udrea. „Ați văzut cum arăta!”

Ilie Stan, detalii picante despre aventura cu Elena Udrea. Ilie Stan, fost jucător şi căpitan la Steaua, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu„, realizată de Ovidiu Ioaniţoaia, unde a vorbit și despre aventura pe care a avut-o cu Elena Udrea. Ilie Stan şi Elena Udrea sunt din Buzău.

Ilie Stan, detalii picante despre aventura cu Elena Udrea. „Ați văzut cum arăta!”

Elena Udrea avea 18 ani la momentul în care l-a cunoscut pe Ilie Stan, iar fotbalistul de atunci era în vârstă de 24 de ani şi devenise deja o vedetă la Steaua. „Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el, şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?!”, spunea Corneliu Vadim Tudor acum 10 ani!

Imagini unice cu Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni, surprinsă în piaţă, în trening şi cu geantă Channel. Cum face fostul ministru al Turismului cumpărăturile în România – FOTO

Ovidiu Ioaniţoaia a ţinut să afle adevărul chiar de la Ilie Stan, care a spus: „Nu am avut o relație amoroasă cu Elena Udrea, ne-am oprit doar la o masă, la o cină. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era… Am luat masa împreună la Minerva, la restaurantul chinezesc. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”.

Elena Udrea, într-un costum de baie minuscul pe plaja din Mamaia. Blonda a atras toate privirile

„Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum… Acum discutăm doar prin mesaje de zile de naștere, de sărbători. Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet… Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe”, a mai spus Ilie Stan.