Elena Udrea, mesaj emoționant la înmormântarea lui Rudel Obreja. Ce a scris fostul ministru pe coroana de flori trimisă

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a fost depus la capelă, iar apoi a avut loc înmormântarea sa. Cu toate că se află în spatele gratiilor, la Penitenciarul Târgșor, Elena Udrea a făcut un gest în memoria acestuia.

15 mart. 2023, 18:04
Elena Udrea, mesaj emoționant la înmormântarea lui Rudel Obreja. Ce a scris fostul ministru pe coroana de flori trimisă

Elena Udrea i-a surprins pe toți după ce, din spatele gratiilor, a trimis o coroană la înmormântarea lui Rudel Obreja. Miercuri, familia și cei care l-au cunoscut pe Rudel Obreja l-au condus pe acesta pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Belvedere din Capitală, iar printre participanți s-au numărat și parlamentarii Florin Simion și Diana Șoșoacă.

După ce a aflat de moartea lui Rudel Obreja, Elena Udrea, aflată la Penitenciarul Târgșor, a transmis un mesaj dur pe Facebook în care acuza autoritățile pentru că fostului sportiv nu i s-a permis să beneficieze de tratament, insinuând că acest lucru a dus la moartea lui.

Citește și Rudel Obreja, condus pe ultimul drum. Familia a făcut acuzații grave înainte de înmormântare

„A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate si cu o mare suferința pentru copii mici si soția lăsați acasă, așa cum povestește cel cu care a fost închis alături de el de fiecare data. După o luna a început sa se simtă rău, dar doctorul de la Jilava nu l-a luat în serios si încă doua luni l-au ținut în pușcărie cu diagnostice și tratamente greșite. După patru luni in sfârșit au acceptat sa îl trimită la spitalul Fundeni unde i s-a descoperit cancer la pancreas, însă din păcate era prea târziu, era in faza terminala. Doar la presiunea presei l-au pus liber fără însă sa-i dea voie in afara țării sa se trateze.”, a declarat Elena Udrea pe Facebook.

Fiindcă nu a putut ajunge la înmormântarea lui Rudel Obreja, Elena Udrea a trimis un coroană de flori pe care a scris un mesaj din partea ei. „Odihnește-te în pace în Ceruri – Elena Udrea” a scris fostul ministru pe coroana de flori.

Citește și Fiica lui Rudel Obreja rupe tăcerea după moartea afaceristului: „În ultimele zile de viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii”

„Nu a avut nicio vina, a iubit sportul, a iubit boxul, a fost un patriot. Si-a dorit sa il aducă pe Bute sa boxeze in România in fata concetățenilor lui si așa cum milioane de români își doreau atunci si pentru asta a plătit cu libertatea si acum chiar cu viața. Toți cei care au fost părtași la acest abuz al justiției “statului paralel” care este dosarul “Gala Bute”, trebuie sa îl aibă pe conștiința, a murit un om, un tata, un soț. Au rămas 3 copii fără tată! Dumnezeu sa te odihnească in pace, Rudel Obreja!”, a mai scris Elena Udrea în respectiva postare de pe Facebook.