Elena Udrea, mesaj pe Facebook la împlinirea vârstei de 42 de ani: „Eu visez lucruri care n-au mai existat”

Fosta şefă PMP, Elena Udrea, a scris pe Facebook un mesaj prin care le mulţumeşte tutot care i-au urat "La mulţi ani" cu ocazia zilei sale de naştere. Totodată, aceasta a adăugat că visează "lucruri care n-au mai existat" întrebându-se "De ce nu?"

26 dec. 2015, 14:27
Elena Udrea, mesaj pe Facebook la împlinirea vârstei de 42 de ani: „Eu visez lucruri care n-au mai existat”

Fosta şefă PMP a scris că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru „tot ceea ce i-a hărăzit să trăiască în fiecare clipă a vieţii ei”.

Citeşte şi: Elena Udrea, la Poliţie de Crăciun: „Am avut un an FABULOS!”. Şi-a făcut selfie cu o admiratoare FOTO

„Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă „De ce?”. Eu visez lucruri care n-au mai existat şi mă întreb „De ce nu?”. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a hărăzit să trăiesc în fiecare clipă a vieţii mele! Vă mulţumesc voup, celor care v-aţi gândit vreodată la mine! Vă mulţumesc tuturor pentru urările de ziua mea!”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea a mers la Poliţie şi în prima zi de Crăciun. Fostul ministru s-a prezentat la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, după ce, joi, procurorii DNA au decis să-i prelungească măsura controlului judiciar. Elena Udrea a ales să poarte în ziua de Crăciun o rochie roşie mulată, un cojocel roz şi încălţări argintii, pe care le-a primit cadou de la mama ei.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis, joi, in Ajun de Craciun, sa prelungeasca controlul judiciar pe cautiune in cazul Elenei Udrea. DNA a decis pe 30 octombrie ca Udrea sa fie cercetata sub control judiciar pe cautiune, aceasta fiind stabilita la cinci milioane lei.

Pe 19 noiembrie, procurorii DNA au admis cererea Elenei Udrea de instituire a unei garantii asupra a doua terenuri din statiunea Baile Boghis, in contul cautiunii de cinci milioane lei.

Fostul ministru este acuzat de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta in forma continuata, instigare la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operatiuni financiare incompatibile cu functia ori incheierea de tranzactii financiare utilizand informatiile in virtutea functiei, spalare de bani in forma continuata, fals in declaratii de avere in forma continuata (cu referire la declaratiile de avere din perioada 2009 – 2012).