Elena Udrea, mutată din celula de la Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea mai face o încercare a de ieşi din închisoare. Luni are proces la instanța supremă, prin care contestă condamnarea la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

19 iun. 2022, 10:42
Elena Udrea, mutată din celula de la Penitenciarul Târgşor

Elena Udrea va fi mutată din celula de lux, unde stă singură, la Penitenciarul Târgşor. Pentru ea se încheie perioada de carantină şi va fi mutată într-o cameră cu alte șapte deținute, potrivit România TV.

Citeşte şi: Elena Udrea, vizitată de iubit la închisoare. Alexandrov: „Momentan este ok, rezistă. Are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei”. De ce nu-şi poate vedea fetiţa

Elena Udrea speră să petreacă doar câteva zile în închisoare, nu 6 ani. Fostul ministru mai are o şansă să scape de condamnarea în dosarul Gala Bute. Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost extrădată în România pentru a ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare. A fost adusă cu cătuşe şi predată la penitenciarul Târgşor

Adrian Alexandrov, despre Elena Udrea: Momentan este ok, rezistă. Are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei

Până când demersurile sale în instanță se vor rezolva, Elena Udrea se topește de dorul fetiței sale. Fostul ministru a primit doar vizita partenerului de viață.

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus Adrian Alexandrov, la România TV.

Elena Udrea nu îşi poate vedea copilul, în închisoare

”Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a mai spus Alexandrov.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali, după extrădarea Elenei Udrea: „Statule, dă-i drumu’ la femeie să-şi vadă copilul cinci zile. Dă-i 25 de zile într-un an”


loading...
Partenerii noștri