ELENA UDREA, pe Facebook: La SRI, Eduard Hellvig va sta în poziţie de drepţi în faţa adj. său de patru stele

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook despre nominalizarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis la şefia SRI după ce George Maior şi-a dat demisia. Aflată în arest la domiciliu, Elena Udrea a susţinut că Eduard Hellvid este omul lui Dan Voiculescu şi "singurul lucru pe care îl va face la SR este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele" Florian Coldea.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 19:50
ELENA UDREA, pe Facebook: La SRI, Eduard Hellvig va sta în poziţie de drepţi în faţa adj. său de patru stele

„Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale.

Îl felicit pe Dan Voiculescu – nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească proIpriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi: EDUARD HELLVIG, propus şef la SRI: Priorităţile sunt combaterea corupţiei şi întărirea statului de drept

Udrea a ţinut să precizeze că are voie să comunice „pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu”.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al SRI după ce George Maior a demisionat pe 27 ianuarie.

„L-am propus pe Eduard Hellvig pentru poziţia de director al SRI. Am avut întâlniri cu liderii partidelor şi le-am adus la cunoştinţă intenţia mea”, a declarat Klaus Iohannis, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute joi la Palatul Cotroceni.

Preşedintele a mai declarat, într-un interviu pentru Digi24, că nu intenţionează să-l înlăture pe Florian Coldea din postul de adjunct al Serviciului Român de Informaţii.

„Florian Coldea e adjunct al SRI și rămâne adjunct al SRI. Nu există din partea mea și nici de la Hellvig acum o intenție de schimbare bruscă, dar nici nu am discutat această chestiune”, a mai spus Iohannis.