Elena Udrea, primele declarații din închisoare: „Sunt arestată ilegal. Nedreptatea la care sunt supusă va lua sfârșit în curând”

Elena Udrea a transmis, prin iubitul ei, Adrian Alexandrov, primul său mesaj după ce a fost condamnată definitiv la închisoare.

20 apr. 2022, 14:57
Elena Udrea, primele declarații din închisoare: „Sunt arestată ilegal. Nedreptatea la care sunt supusă va lua sfârșit în curând”

Fostul ministru a transmis acest mesaj din arestul din Bulgaria. Elena Udrea le-a mulțumit celor care și-au arătat susținerea în această perioadă grea prin care trece și celor care au înțeles „că sunt arestată ilegal”. Mesajul ei a fost postat prin intermediul tatălui fetiței sale, Adrian Alexandrov.

Primul mesaj trimis de Elena Udrea din arest:

”După vizita mea de ieri in Bulgaria, Elena dorește sa va transmită gândurile ei:

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ca sunt arestata ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotriva! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a fost mesajul Elenei Udrea transmis prin iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în Gala Bute. A fost găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu, după ce a primit un milion de euro de la oameni de afaceri pentru a le mijloci contracte cu statul.

Marți, 19 aprilie, instanța s-a pronunțat în privința extrădării Elenei Udrea. Judecătorii bulgari au decis ca Udrea să fie adusă în România. Decizia nu este definitivă încă, ea va fi putea fi atacată cu apel, iar fostul ministru mai are patru zile în acest sens. Momentan fostul ministru rămâne în arest în Bulgaria și, cel mai probabil, își va petrece sărbătorile de Paște în închisoare.

Citește și Elena Udrea va fi adusă în România. Judecătorii au decis extrădarea fostului ministru. Decizia nu este definitivă

Citește și Boala de care suferă Elena Udrea. Cum a sperat fostul ministru al Turismului că va scăpa de arestul preventiv


loading...